Tenner

30 triks som tenner ham

Ingen grunn til å bli rådvill i kveld.

Foto: colourbox.com
Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er garantert noe på denne listen du ikke har testet ut, skriver Cosmpolitan.com.

1. Angrip bakfra

Still deg bak ham og berør ham lett nedentil. Nå står du nemlig i den samme posisjonen han gjør når han masturberer, men det er likevel en del ting han ikke kunne gjort selv, som å bite seg selv i øret eller kysse seg selv i nakken..
 • Sex for viderekomne
 • Slik blir du god i senga
 • Slik sex drømmer han om
 • Sannheten om G-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • 2. Vis deg frem

  Det er ingen selvfølge at han har sett deg naken i all din utstrakte prakt. Kanskje kler du av deg raskt eller kroppene deres er så nære hverandre at han ikke får sjansen til å virkelig innta synet av deg, så la ham gjøre det nå.

  3. Dyrisk utfordring

  Foreslå en stilling som får ut dyret i ham, som stående inntil veggen. La ham løfte deg opp mens du har bena dine rundt ham. Han vil garantert føle seg både barsk og mandig.

  4. Bind for øynene

  Etter å ha ertet ham opp litt med kyss og berøring, gi ham noen nye overraskelser. La ham føle håret ditt mot brystkassen, silkeundertøy eller iskalde rislende perler på en snor.

  5. På topp

  Menn elsker å ligge underst og bare nyte utsikten og slappe av mens hun jobber. Men visste du at orgasmen hans blir bedre i denne stilingen?

  6. Dusj sammen

  Bare det å stå tett inntil hverandre er utrolig intimt, og veldig deilig. Og for mange er også en avslappende aktivitet, som for eksempel en dusj, det perfekt forspillet.

  7. Finn g-punktet

  Det er ikke bare du som har et g-punkt. Mannens prostata, den valnøttstore kjertelen under blæren, er nemlig mannens g-punkt og dette kan stimuleres både under samleie eller oralsex: plasser to fingre mot huden mellom testiklene og anus og stimuler punktet indirekte ved å legge trykk på området. Når du merker at han begynner å nærme seg orgasmen, stimuler ham mer rytmisk (ett press i sekundet) inntil han kommer.

  8. Nytt nummer

  Dere har sikkert vært borti 69, men hva med å prøve 77? Nummeret refererer nemlig til hvordan kroppene deres ser ut når dere ligger inntil hverandre i skje-stillingen.

  9. Skift setting

  Beveg dere ut av soverommet å gjør det oppetter veggen, på et bord, på kjøkkenbenken, i badekaret eller i bilen i garasjen.

  10. Ta tak

  Ta oralsexen til nye høyder ved å massere rumpa hans samtidig. Doble nytelsen ved å synkronisere bevegelsene.

  11. Vel bekomme

  Finn frem et par av dine favorittsmaker, som peanøttsmør og honning, eller pisket krem og sjokolade, bruk ham som tallerken og nyt i vei.

  12. Bruk kroppsspråk

  Fortell ham hva du vil at han skal gjøre, uten å bruke ord. Legg hånden din rundt kjønnet eller fingrene hans og når han gjør noe du liker, klem litt.

  13. Showtime

  Gi deg selv et deilig forspill og la ham se på når du gjør det. Bare regn med at han vil få lyst til å delta etter hvert.

  14. La ham trygle

  Kyss og slikk deg nedover magen hans, stopp opp ved tuppen av penis, send ham et smil og jobb deg oppover igjen. Repeter helt til han ber om nåde.

  15. Rolig sex

  Når han er sliten eller trøtt kan han godt tenke seg sex, men etterpå vil han sove. Orker du ikke tanken på sensuell elskov når du er trøtt, sett deg baklengs på fanget hans og gi ham en kjappis han sent vil glemme.

  16. Litt griseprat

  Se på ham med et freidig blikk og fortell ham hva du har lyst til at han skal gjøre med deg. En sikker vinner.

  17. Ikke røre

  Be ham holde fingrene av fatet og utforsk hverandre i stedet med lepper, tunge og pust.

  18. Litt tortur

  Dersom du erter ham opp bare bygger du opp spenningen og han får en mer intens orgasme. Skyv for eksempel trusen til side, men behold resten av tøyet på.

  19. Forleng nytelsen

  Tantrisk sex er sterkt undervurdert, for hovedpoenget er å forlenge nytelsen og du trenger ikke gå på kurs for å lære deg det. Tenk massasje og nesten-orgasmer, og dere får en lengre avslutningscene.

  20. Et bad

  Hvor deilig er det ikke å ligge i badekaret og la alt annet skure? Inviter partneren din oppi og gni hverandre på ryggen med en svamp eller hampvott. Deilig, og sexy.

  21. Som silke

  Dekk til en erigert penis eller en åpen vulva med et tynt silkeskjerf og drypp olje på skjerfet før du masserer med håndflaten, fingrene og tungen. Dette er en deilig måte å gi partneren orgasme på. Dere kan gjøre det samme gjennom silkeundertøy… Kilde: Boken Erotisk lek, av Linda Sonntag.

  22. Si han er heit

  Plei egoet hans ved å si at han er deilig, barsk og sexy. Det kickstarter hans egen lyst.

  23. Ta tempen

  Å kjøle ham ned kan faktisk gjøre ham mer tent. Prøv isbittrikset, og la en isbit leke seg nedover kroppen hans.

  24. Forfør ham

  Vær direkte og si at du har lyst på ham. Dette får opp selvtilliten din fordi det sender signaler til deg selv om at du er en kvinne som kan be om akkurat det du vil ha, og få det.

  25. Lek med ham

  Du kan aldri trå feil med en vibrator, skriver Cosmopolitan.com. Bruk den på deg selv under forspillet, få ham til å hjelpe til og bruk den når dere nærmer dere klimaks.

  26. En gang til

  Fortell ham at du bare må ha ham en gang til. Nå er du nemlig veldig følsom og kan få orgasme lettere.

  27. Gå dypere

  Piff opp misjonærstillingen ved å dra knærne opp til brystet ditt og holde rundt lårene dine. Slik blir støtene hans dypere.

  28. Røff lek

  Menn liker det gjerne litt røffere enn oss, hvertfall dersom vi snakker om berøring. Bit ham i brystvortene eller klor ham på ryggen, bare bruk vett og forstand og ikke vær for hardhent heller.

  29. Kjapt overstått

  Så snart du har gitt ham en 5-minutters, het behandling vil han nok være villig til å gjøre mye for deg.

  30. Tungekyss

  Et tungekyss slår aldri feil, med mindre du ikke kan kunsten. Tre tips: 1. Kyss sakte, fokuser på følelsen i leppene dine. 2) Dans tango med tunga, en lite kreativ firfirsletunge er nemlig ikke veien å gå. 3) Bruk hele munnen, i stedet for å begrense krumspringene til tunge mot tunge. Få full kysseguide her.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer