Hatt

33 prosent har hatt sex her

Vi snakker ikke om stuegulvet.

Foto: Colourbox.com
Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
1 av 3 onlinedatere har hatt sex på nettet, ifølge en ny markedsundersøkelse utført av nettdatingtjenesten FinnEnVenn.no. Studien er basert på besvarelsen til 3386 kvinnelige og mannlige medlemmer.
 • Klikker oss rett til køys
 • Flertallet er skeptiske

  15 prosent oppgir at de ikke har prøvd nettsex, men at de kunne tenke seg å prøve det.Flertallet, 52 prosent, svarer imidlertid at nettsex ikke er noe de ønsker å teste ut.
 • Slik får du napp på nett
 • Det beste med nettdating

  Studien viser dessuten at 44 prosent synes anonymiteten er det beste ved nettdating. 30 prosent setter mest pris på tryggheten – det at du får muligheten til å lære å kjenne en eventuell partner før dere møtes i virkeligheten. 26 prosent oppgir imidlertid at tilgjengeligheten døgnet rundt er det beste. At du kan logge deg inn og nettdate alle.
 • Søkte Valentines-date på Finn.no
 • Ærlige nordmenn

  Studien viser også at flesteparten av deltakerne, 59 prosent, er fullstendig ærlige i sine nettprofiler. Dette kan tyde på at nordmenn er ærligere enn andre europeiske nettdatere. En nylig studie fra Logitech viste nemlig at hele 58 prosent av de som søker kjærligheten på nettet har vært utsatt for falsk informasjon. Vanligst var det å lyve om vekt og utseende. I enkelte land så de ut til å være spesielt uærlige:Hele 72 prosent av italienerne har opplevd uærlighet på nettet. Det samme har 58 prosent av tyskerne, 56 prosent av franskmennene og 55 prosent av britene.
 • Få blikkontakt på nettet
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer