Tracey Cox

4 feller i forholdet

Selvfølgelig er det flere enn fire, men her får du verstingtoppen.

4 feller i forholdet
Publisert
Sist oppdatert
Sex- og samlivsekspert Tracey Cox har i sin karriere fått høre om mange rare ting folk gjør mot hverandre i forholdet.
 • Ta testen: Hvor bra er forholdet ditt?
 • Her er de blunderne Cox mener topper lista:

  1. Mimre om eksen

  Dere ligger i senga og koser dere mens regnet trommer på ruta og stillheten har senket seg i huset. Og så sier du at «dette minner meg om den gangen jeg og eksen var på hyttetur og …» Stopp! Kjæresten din er helt sikkert klar over at du har luftet deg før hans/hennes tid, men det er unødvendig å informere om detaljene.

  2. Røpe hemmeligheter

  Det er julebord med partnere på jobben, og kjæresten plumper ut til en av kollegene dine at «det er jo helt sant at han likner på Mr. Bean!» Dette er regelrett et tillitsbrudd. Alt negativt dere sier til hverandre om andre mennesker, betroelser fra barndommen, intime opplysninger – alt er soleklart mellom dere, og ingenting skal gjenfortelles. Til noen.

  3. Unødvendig kritikk

  Når kjæresten din gjør sitt beste skal du ikke kritisere, selv om du er uenig i handlemåten hans/hennes. Det er kanskje ikke åpenbart for deg at kyllingen skal marineres i jordbærsyltetøy. Men når du ser at kvinnen/mannen i ditt liv jobber på spreng for å kreere et eksotisk måltid til deg, da svelger du skeptiske kommentarer, spiser maten, og skryter av innsatsen etterpå!

  4. Unødvendige unnskyldninger

  «Unnskyld kjære, jeg burde ikke ha sagt det/gjort det/i det hele tatt pustet...» Særlig kvinner unnskylder seg altfor ofte og altfor for mye. Hvis han skumper borti deg og du søler kaffe på ham, da er det faktisk ikke din feil. Ber du hele tiden om unnskyldning for ting du ikke kan klandres for, eller som faktisk ikke er noe å beklage, da kan det bli vanskelig å tro at du mener det den dagen du faktisk har grunn til å være ydmyk.LES OGSÅ:
 • Ordliste for menn og kvinner
 • Mannens hemmelige språk
 • Meninger om menn
 • Guiden til mannens hjerte
 • Slik skal en bra mann være
 • Slik vil han ha deg
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.