Feil

5 feil alle kvinner gjør

Kjenner du deg igjen?

TYPISK KVINNER? Kjenner du deg igjen? Bruker du feil BH-størrelse, tar du opp problemer i senga, og lar du kjæresten ta seg av økonomien? Foto: Colourbx.com
TYPISK KVINNER? Kjenner du deg igjen? Bruker du feil BH-størrelse, tar du opp problemer i senga, og lar du kjæresten ta seg av økonomien? Foto: Colourbx.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er dette typiske kvinnefeil?

Kjenner du deg igjen?

Det finnes noen blundere de aller fleste kvinner kan kjenne seg igjen i. Dessverre.Men den gode nyheten er at det aldri er for sent å rette på dem, ifølge nettstedet Lemondrop.com. Dette lyver kvinner omHer får du vite hvordan.

1. Du bruker feil bh-størrelse

- Hele 85 prosent av av alle kvinner bruker faktisk feil bh-størrelse, ifølge stylist Gok Wan, kjent fra TV Norge-serien «Hvordan se bra ut naken». Verdens mest berømte bryster- Flotte klær som passer din kropp kan gjøre underverker, men feil undertøy kan ødelegge alt. Mitt råd er å kle seg innenfra og ut, sier Gok.Den beste måten å sjekke bh-størrelsen på, er å oppsøke en undertøysbutikk hvor du kan få profesjonell hjelp. Veien til perfekt kløftEller du kan teste ut bh-kalkulatoren på sidene til nettbutikken Underverker.no.

2. Du kutter kalorier når du er oppblåst

Det er den tida om måneden igjen. Du er premenstruell og oppblåst, og du tror at det å spise mindre kan hjelpe deg. Feil taktikk. Du blir bare enda surere av å gå rundt sulten.Slik unngår du ballongmage- Mange kvinner trenger faktisk litt flere kalorier i denne perioden, og burde heller legge til et sunt lite mellommåltid om dagen for å motvirke matorgier, sier kostholdsekspert Alyse Levine til Lemondrop.com. Den sunne trøstematenDet var altså et sunt mellommåltid – som frukt og litt nøtter – og ikke en halv boks med sjokoladeiskrem.

3. Du kan ikke selvforsvar

Vet du hva du bør gjøre hvis du blir angrepet? Mange kvinner tror gjerne at de er i stand til å beskytte seg selv mot en overfallsmann, men i en virkelig situasjon kan man lett bli handlingslammet.- En kvinne bør være klar over sine naturlige våpen. Som å skyte håndflaten opp mot den andres nese eller hake, kneet i skrittet eller albuene i ribbeinet, sier Munah Holland, seniorinstruktør ved Tiger Schulmann's Mixed Martial Arts.Kåte menn voldtar ikke - Eller du kan trampe ham på foten med de høye hælene dine, foreslår hun.Det aller viktigste er imidlertid å huske disse bevegelsene slik at du klarer å reagere riktig i en farlig situasjon.Hva med et selvforsvarskurs? En rekke kampsportssenter tilbyr slike kurs, hør med ditt lokale studio for mer info.

4. Du tar opp forholdsproblemer i senga

Det virker gjerne som en god idé, men å ta opp problemer post-sex i armkroken hans kan faktisk ha helt motsatt effekt av hva du ønsker.Fy-ting å si i senga- Hvis senga blir et sted for lufting av problemer, kan det faktisk ha en negativ innvirkning på sexlysten og tilliten, sier sexterapeut Joel Block.Hold kjeft om detteHan mener soverommet bør være en «kun sex-og-søvn-sone». Sofaen eller bilen, hvor dere sitter ved siden av hverandre, er et langt bedre sted å ta opp diskusjonen. (Menn har nemlig letter for å åpne seg når de ikke blir presset til å holde øyekontakt.)

5. Du kan ikke økonomi

Når det kommer til penger, er det mange kvinner som helt og holdent stoler på sin mannlige partner istedenfor å lære selv.Dette gjør finanskrisa med deg- Kvinner må slutte å tro at det er for vanskelig eller for komplisert, sier Sandra Claflin-Chalton, økonomiprofessor ved University of Wisconsin til Lemondrop.com. 3 av 4 kvinner er blakke før lønn- Etter min erfaring, når kvinner først har lært seg det grunnleggende, har de utmerkede instinkter og er mye flinkere med økonomi enn de fleste menn. Få mer info på DinSide.no: Hva kjennetegner en sunn privatøkonomi?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer