Produkter

5 grunner til å ha vaselin i veska

Et billig og enkelt skjønnhetstriks. Sjekk hvorfor!

ALDRI MER NEGLELAKKSØL: Om du smører huden rundt neglene med vaselin før du lakker neglene, preller eventuelt søl av lett som bare det.  Foto: Aina Kristiansen
ALDRI MER NEGLELAKKSØL: Om du smører huden rundt neglene med vaselin før du lakker neglene, preller eventuelt søl av lett som bare det. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du trenger ikke alltid å investere dine dyrebare kroner i eksklusive produkter. Som KK.no tidligere har skrevet, er ofte det enkle rett og slett det beste.

En boks vaselin koster ikke stort, men kan hjelpe deg ut av en hel rekke kriser. Se bare på denne lista:

1. Fiks tørre lepper

Det er ikke bare om vinteren at leppene blir tørre og sprukne. Sol, strand og saltvann gjør sitt til at du kanskje ikke alltid føler deg like kyssbar i sommermånedene også.

Heldigvis finnes det en enkel måte å fikse dette på. Makeupartist Lisa Eldridge anbefaler å smøre leppene med vaselin, eksfoliere dem godt ved å vri en q-tips på leppene til du får av alle tørre flak og døde hudceller, for så påføre en god leppepomadem, eller litt mer vaselin tilslutt.

2. Unngå neglelakksøl

Enten du skal legge en enkel farge eller lage en litt mer komplisert manikyr – for eksempel vannmarmorerte negler, graffitinegler eller avisnegler – er det fort gjort å få neglelakk utenfor selve neglen. Kanskje er du litt ustø på hånden eller litt slurvete, og da kan det være litt styrete å fjerne neglelakk på avveie med neglelakkfjerner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer