Sextips

5 sextips du ikke bør prøve

Hvis mannen får det som han vil.

Ikke alle sextips du leser gjør seg godt i praksis. Foto: www.imagesource.comAll Over Pr
Ikke alle sextips du leser gjør seg godt i praksis. Foto: www.imagesource.comAll Over Pr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Er du en ivrig leser av tips som kan sprite opp sengegymnastikken? Da bør du også få med deg denne artikkelen.

Ta testen: Hvor bra er sexlivet ditt?

Phil Dotree er en mannlig skribent som står bak mange av samlivssakene på livsstilsnettstedet The Frisky.

Han har fra mannens ståsted sett på sextipsene som ofte gis i kvinnemagasiner, og konkluderer med at mye av det kunne han slett ikke tenke seg å være med på.

 • Slik blir du god i senga

 • Noen av tipsene blir ifølge Dotree altfor tullete, andre gjør rett og slett vondt.

  Disse stuntene kan du altså med fordel droppe:

  1. Finne hans G-punkt

  Dette gjøres ved å enten presse fingrene mot området mellom skrotum (pungen) og anus, eller å føre fingre inn i anus og presse mot det samme området innenfra.
  Bare tanken på dette får Dotree til å krympe seg. Ifølge den mannlige sexskribenten er mannens pung intet annet enn smerteballer og all hardhendt behandling i området nær dem er en dårlig idé. Hold deg til selve penis, det er mer enn godt nok, mener Dotree.

 • 6 uker til bedre sex

 • 2. Ha sex på taket av en parkert bil

  Her er det tre problemer, mener Dotree. Én: Hvis typen din er av den sorten som elsker bilen sin, vil han neppe risikere riper i lakken ved ha sex på den. Og hvis han elsker bilen og likevel vil ha sex på den, indikerer det at han tenner mer på bilen enn på deg. To: Hvis han ikke elsker bilen sin kommer den til å være veldig møkkete. Tre: Ikke alle har en lukket garasje.

 • Få lyst på lyst

 • 3. Onanere ham med druer

  Et av tipsene Dotree har lest går ut på at kvinnen skal ha druer i hendene mens hun tilfredsstiller mannen med hendene. Altså. En håndjobb er ifølge Dotree ikke særlig stas i seg selv. Hvis det var det, ville menn aldri komme seg ut av huset. Og å blande frukt opp i det hele grenser rett og slett til det bisarre.

 • Stor test av sexleketøy!

 • 4. Ha stående samleie med ett bein på skulderen hans

  Med mindre dere begge er turnere eller akrobater, bør dette droppes. Mister én av dere balansen eller telefonen ringer midt oppi det hele, er dere nærmest garantert en tur på legevakta.

 • Smarte sextips for hverdager

 • 5. Bruke isbiter under oralsex

  Kvinner bør være klar over hva kulde gjør med menns «stolthet». Gnir du is på manndommen hans, vil den rett og slett krympe, og det er vel ikke akkurat det mest ideelle forspilltrikset. Putt heller isen i en drink, det blir han garantert mer glad for.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer