Sexy

5 sexy forspill-tips

Prøv dette i kveld.

Tipsene som gjør sexen litt mer spennende enn vanlig. Foto: www.imagesource.comAll Over Pr
Tipsene som gjør sexen litt mer spennende enn vanlig. Foto: www.imagesource.comAll Over Pr Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Begynner sexlivet å bli for rutinepreget? Da bør du prøve ut et (eller flere) av disse tipsene i kveld, råder Womens Health.
 • Bygg bedre orgasmer
 • 1. Fyr ham opp

  Et av de mest følsomme områdene på kroppen hans er corona glandis - kanten som markerer skillet mellom penishodet og skaftet.Gi dette stedet litt ekstra oppmerksomhet neste gang. Følg kanten med tunga, veksle mellom å gjøre den hard og myk. La den gli rytmisk fram og tilbake. Det vil gjøre ham helt vill av opphisselse.
 • Test din penis-IQ
 • 2. Snakk sexy

  «Dirty talk» kan være ekstremt opphissende og gi ekstra tenning i senga. For nybegynnere kan det være greit å ta utgangspunkt i denne setningen:«Jeg har lyst til å [sett inn verb, for eksempel slikke, stryke, kysse] den [sett inn adjektiv, som sexy, deilig, harde] + [sett inn kroppsdel] din(e).»
 • Lær å snakke sexy
 • 3. Såp hverandre inn

  Bruk rikelig med dusjgel og gni til det skummer. Press deg inntil kroppen hans og gli fram og tilbake, opp og ned. Først med brystet vendt mot ham, deretter med rumpa. Dere kan også gjøre det samme i badekaret. Tapp oppi omtrent 12 centimeter med vann, slik vil dere få maks effekt ut av såpa. Legg deg oppå ham og gnukk i vei.
 • 5 tips for heit vinter-sex
 • 4. Finn A-punktet

  G-punktet er for nybegynnere, A-punktet for «sexperter». A står for anterior fornix – den fremre skjedehvelvingen. Det er et rynkete, svampaktig område i fremre delen av skjeden, omtrent midtveis mellom G-punktet og livmorhalsen. Når du er tilstrekkelig opphisset, før en pekefinger inn i skjeden og begynn å stimulere området. Etter hvert som du blir våtere, gå over til bevegelser som likner dem når han støter inn i deg. Dette kan føre til en intens orgasme som skal være svært forskjellig fra både G-punkt- og klitorisorgasme.
 • Orgasme for viderekomne
 • 5. Lek blindebukk

  Prøv å bruke bind for øynene. Det vil øke kroppens følsomhet for berøringer, da du ikke lenger vil bli distrahert av visuelle faktorer.Tips: La ham være blindebukk. Hell litt honning en eller annen plass på kroppen, og la ham prøve å finne ut hvor – kun ved hjelp av tunga.
 • Klar for noe mer dristig?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer