Helse

5 tegn på at det er på tide å bytte jobb

Ikke bli fordi det føles trygt og komfortabelt.

LEI?: Det kan hende det er på tide å dra videre! Foto: Nicola_Del_Mutolo - Fotolia
LEI?: Det kan hende det er på tide å dra videre! Foto: Nicola_Del_Mutolo - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle har hatt en jobb de ikke var spesielt glad i. Enten det var som servitør på den lokale kafeen i ungdommen, eller som resepsjonist et sted hvor ingen egentlig enset at du var tilstede. Uansett visste du at dette var noe du ville bort fra.

Noen av dere har det kanskje litt slik fremdeles? Du kan ha en godt betalt jobb med gode kolleger, men likevel føle at du er ment for noe helt annet.

Det er vanskelig å bestemme seg for å kaste seg tilbake i jobbsøker-gamet. De fleste kan skrive under på at det er et skummelt sted å være, men du kan jo være superheldig og lande drømmejobben!

- Gjør det før det smeller

KKs livsstilscoach Christine Otterstad sier: GO FOR IT!

- Vi mennesker frykter for store forandringer. Vi frykter i stor grad smerte og gjør ganske mye for å unngå nettopp det. 

 

- En del anser det som smertefullt å bytte jobb. Det ligger mye usikkerhet i en slik prosess, derfor tror altfor mange at det beste er å bli.

Du merker det med en gang du ikke trives i en jobb. Det handler ikke nødvendigvis om miljø eller kollegaer, men rett og slett hva du liker å gjøre. Man må føle at det man gjør har en mening utover å glede sjefen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer