Stjernetegn

5 tv-serier som passer ditt stjernetegn

«House of Cards», «Game of Thrones» eller «Sex and the Ciry». Finner du din favoritt i listen?

DIN FAVORITT: Finn ut av om din favorittserie passer stjernetegnet ditt! Foto: HBO / Album
DIN FAVORITT: Finn ut av om din favorittserie passer stjernetegnet ditt! Foto: HBO / Album Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Okei, er du like glad i stjernetegn og horoskop som det vi er dette uten tvil saken for deg! Altså, hvem liker vel ikke litt overtro fra tid til annen? To fingre opp i været fra oss i hvert fall! Vi kom nemlig over hvilke fem serier du bør se avhengig av hvilket stjernetegn du er på Cosmopolitan, og måtte selvfølgelig dele denne viktige kunnskapen videre med dere!

Vi har jo alle våre favorittserier, og selvfølgelig vil ikke hver enkelt av disse være en av seriene under ditt stjernetegn, ei vil alle de fem seriene treffe 100 prosent. MEN vi må likevel innrømme at de fem seriene som er satt opp under våre stjernetegn, treffer ganske så godt, til tross for at noen av yndlingene selvfølgelig mangler under våre lister også. For jeg som vannmann skulle selvfølgelig gjerne likt å ha blant annet «Game of Thrones» på listen min (ja, jeg er en av de mange som er betatte av denne karen!), i tillegg til de som allerede er der, men at noen kan treffe så bra på oss i hvert fall syns nå vi er ganske fett!

Finn ditt stjernetegn under og sjekk om seriene som er satt opp passer deg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer