Stress Ned

6 råd som GARANTERT hjelper mot stress

Slutt med multitaskingen, er bare ett av ekspertens råd.

STRESS: Vet du hva som virkelig er viktig for deg i livet ditt? Stressmestring handler blant annet om å prioritere og velge bort. Foto: Shutterstock / g-stockstudio
STRESS: Vet du hva som virkelig er viktig for deg i livet ditt? Stressmestring handler blant annet om å prioritere og velge bort. Foto: Shutterstock / g-stockstudio Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: De fleste har kjent på hverdagsstresset, og mange har opplevd at det topper seg og rett og slett blir for mye.

Men, visste du at stress faktisk er en av de store helsefarene i dag? Ja, stress kan til og med være verre enn å røyke, pluss gjøre stor skade på utseendet ditt. 

På tide å slutte med stressingen kanskje? JA, sier vi!

Birgitte Sally er psykoterapeut og forfatter av flere bøker om psykologi og personlig kommunikasjon.

Her deler hun sine seks tips til hvordan du kan få hjelp til å velge bort det minst viktige i livet ditt, og på den måten slippe stresset som bare gjør deg dårlig:

LES OGSÅ: Fulgte drømmen og reiste

1. Hva er det gode liv?

Livet ditt blir enklere hvis du finner ut av hva som gjør deg glad, slik at du kan bruke tid på det som betyr noe for deg – og ikke alt det andre.

For å trives må du oppleve positive følelser, engasjement, mening, prestere og ha gode relasjoner. Det er individuelt hva som får oss til å oppleve de fem elementene, men det er normalt for alle mennesker å ha disse behovene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.