6 sexy festfrisyrer

Sexy

6 sexy festfrisyrer

Slik kan du bli forførende og elegant uten å streve foran speilet.

Publisert
Sist oppdatert
Frisyrer som er elegante, søte og sexy på én gang er det vi alle stadig prøver å få til. Det skal helst se lekkert og glamorøst ut, uten at det skal se ut som du har strevd i timesvis foran speilet for å få til den rette, tilfeldige looken.

 • Her er makeupen som er perfekt om sommeren

 • Trendy og enkelt

  Mest mulig wow-faktor for minst mulig tid og penger. Lyder det kjent? Da bør du ta en kikk på disse 6 festfrisyrene, nylig sett på festkledde superstjerner på den røde løperen. De er alle helt riktige akkurat nå, og slett ikke vanskelige å få til selv.

  Se de 6 festfrisyrene her:

  Her får du grunnoppskriften på seks vakre frisyrer, og produktene du trenger for å lage dem. Enklere enn dette blir det nesten ikke.


  Holder dagen igjennnom

  Enten du skal surfe, bygge sandslott eller bare ligge på en solseng og bli langsomt brun - her er frisyrene som funker. Her er frisyrene som bare blir finere av en dag med strand, sol og saltvann.


  Slik får du stilene:


  Enten du har glatt hår eller retter ut håret med stylingjern, finnes det mange søte varianter. Det samme gjelder for deg som har bølgete hår. Kort hår er også en trendvinner. Her kan du se 15 korte og kule frisyrer. Eller du kan prøve en av disse frisyrene som ikke kan slå feil. Er du modig, stø på hånden og klar for å prøve noe helt nytt, er det verdt å vite at sesongens trendlugg kan du klippe selv. Du kan også få inspirasjon av Hollywood-jentenes vakre pannelugger.

  Fem frisyrer alle kvinner bør ha prøvd


  For deg som synes det er kjedelig å se lik ut hele livet.


  Finest på sommerfesten

  Nå er det lov å pynte seg litt ekstra. Her er tilbehøret som gjør deg til festens prinsesse.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer