Singel

6 ting vi single egentlig ønsker oss til jul

Men som vi aldri tør å si høyt.

SINGLES JULEGAVEØNSKER: I denne saken har vi laget en liste over seks ting vi single ønsker oss til jul.  Foto: Shutterstock / ouh_desire
SINGLES JULEGAVEØNSKER: I denne saken har vi laget en liste over seks ting vi single ønsker oss til jul. Foto: Shutterstock / ouh_desire Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Julaften er rett rundt hjørnet, og til tross for at mange tenker at man er blitt for gammel til å la seg glede over gavene som ligger under juletreet, er det ikke til å stikke under en stol at det jo også er litt spennende å se hva familie og venner har funnet på i år.

Men tenk over det; når folk begynner å spørre deg i oktober hva du ønsker deg til jul, hva har du egentlig lyst til å svare da?

Sannsynligvis helt andre ting enn forslagene som du finner på i farten. For du har jo alt, tenker du nok.

Vi har laget en uhøytidelig liste over tingene vi egentlig ønsker oss til jul. Er du enig? Stem under!

LES OGSÅ: De perfekte julegavene til under 200 kroner

1. Muligheten til å spise HVA vi vil, NÅR vi vil og HVOR vi vil!

Hvorfor får man alltid dårlig samvittighet når man ligger på sofaen en lørdagskveld og dytter i seg smågodt fra verdens største smågodtbolle?

Og, hvorfor ser folk rart på deg om du går innom en kiosk etter trening med en diger baconpølse i hånden? Tenk så digg det hadde vært å kunne spise akkurat hva man vil, når som helst, uten å måtte tenke på vektøkning og dårlig hud!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer