Kort

Nå er det kort hår som gjelder! Få looken til Sienna Miller her.

Publisert
Sist oppdatert
1. Klipp deg jevnligFor å holde en stilig, kort frisyre ved like er det viktig at du går jevnlig til frisøren. Du børfaktisk klippe deg hver fjerde til femte uke. Det vil spare deg for mye ergrelse foran speilet.2. Husk å variereSørg for at du får en klipp som er lett å variere. Da kan du være tekkelig og glatthåret den ene dagen, og rufsete og rampete den neste.3. Vær trendbevisstDu kan med letthet følge de nyeste trendene siden du klipper deg ofte likevel.4. Rens skikkeligEt kort hår krever som regel en del stylingprodukter. Derfor er det ekstra viktig at du bruker en rensesjampo som fjerner rester av gammel styling med jevne mellomrom.5. Ikke glem kortkurenSelv om et kort hår er mindre krevende enn et langt, bør du likevel kure det minst et parganger i måneden.6. Tenk ansiktsfasongMed kort hår kommer ansiktet godt til syne, så ta hensyn til ansiktsfasongen. Spør frisørenom råd hvis du er usikker på frisyren.7. Lek med fargerDet er mye lettere, og ikke minst mindre risikofylt, for en med kort hår å slå seg løs med farger. Lek deg med ulike fargenyanser, enten du får frisøren til å hjelpe deg eller prøver selv hjemme.8. Prøv ekstremfargerSom korthåret kan du også prøve de mer ekstreme variantene med større hell. Som foreksempel platinablondt.9. Match bryneneHvis du skifter hårfarge ofte, ikke glem at øyebrynene til en viss grad bør matche hårfargen.10. Skap kontrasterKraftige kontraster, som blonde stripet i helt mørkt hår, kan se veldig tøft ut i et kort hår.11. Gjør det formbartHar du et gjenstridig hår med mye virvler, er det lurt å bruke gode stylingprodukter, foreksempel en voks med mye hold. En god klipp og gode produkter kan få bukt med selv det mest gjenstridige hår.12. Gjør noe med håret når du...* Får ny jobb.* Blir forfremmet.* Får sparken.* Får ny kjæreste.* Vil belønne deg selv.* Blir dumpet.* Slår opp med kjæresten.* Har hatt dårlige hårdager i måneder.* Har slanket bort fem kilo.* Er blitt gravid.* Har fått barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer