Julesanger

7 sanger som garantert gir julestemning

Disse er blant våre favoritter!

JULESANGER: Det er noen sanger som bare gir oss den ultimate julestemningen. Vi har samlet sammen sju av dem og nederst i saken kan du stemme på den du mener er best! Foto: Shutterstock / Derek Hatfield
JULESANGER: Det er noen sanger som bare gir oss den ultimate julestemningen. Vi har samlet sammen sju av dem og nederst i saken kan du stemme på den du mener er best! Foto: Shutterstock / Derek Hatfield Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Å skrive opp en liste med de sju julesangene som gir mest stemning denne sesongen, er nesten umulig. 

Det var stor uenighet i redaksjonen om hvilke sanger som fortjente en plass på listen, og vi føler fremdeles at vi mangler mange viktige. 

Likevel har vi klart å finne sju sanger som gir oss den herlige julestemningen vi er ute etter akkurat nå. Under kan du se listen vår og nederst i saken kan du stemme på sangen du mener er den ultimate julesangen!

LES OGSÅ: 7 slag til jul

7 sanger som garantert gir julestemning

Når Michael Buble og Celine Dion står på en og samme scene kan det jo bare bli bra! Sangfuglene fremførte en duett som gir oss frysninger over hele kroppen. 

Hele julealbumet til Kurt Nilsen burde vært på denne listen, men vi valgte å trekke frem hans versjon av Auld Lang Syne. Snakk om stemning!

Det er nok mange som tenker på at de skal hjem til jul, og Maria Mena får oss ikke akkurat til å lengte mindre når vi hører på den vakre sangen Home For Christmas.

Det ble full allsang i redaksjonen da denne ble spilt! Wham! ga oss en julesang som er like populær i dag som den var på 80-tallet. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer