Julesanger

7 sanger som garantert gir julestemning

Disse er blant våre favoritter!

JULESANGER: Det er noen sanger som bare gir oss den ultimate julestemningen. Vi har samlet sammen sju av dem og nederst i saken kan du stemme på den du mener er best! Foto: Shutterstock / Derek Hatfield
JULESANGER: Det er noen sanger som bare gir oss den ultimate julestemningen. Vi har samlet sammen sju av dem og nederst i saken kan du stemme på den du mener er best! Foto: Shutterstock / Derek Hatfield Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Å skrive opp en liste med de sju julesangene som gir mest stemning denne sesongen, er nesten umulig. 

Det var stor uenighet i redaksjonen om hvilke sanger som fortjente en plass på listen, og vi føler fremdeles at vi mangler mange viktige. 

Likevel har vi klart å finne sju sanger som gir oss den herlige julestemningen vi er ute etter akkurat nå. Under kan du se listen vår og nederst i saken kan du stemme på sangen du mener er den ultimate julesangen!

LES OGSÅ: 7 slag til jul

7 sanger som garantert gir julestemning

Når Michael Buble og Celine Dion står på en og samme scene kan det jo bare bli bra! Sangfuglene fremførte en duett som gir oss frysninger over hele kroppen. 

Hele julealbumet til Kurt Nilsen burde vært på denne listen, men vi valgte å trekke frem hans versjon av Auld Lang Syne. Snakk om stemning!

Det er nok mange som tenker på at de skal hjem til jul, og Maria Mena får oss ikke akkurat til å lengte mindre når vi hører på den vakre sangen Home For Christmas.

Det ble full allsang i redaksjonen da denne ble spilt! Wham! ga oss en julesang som er like populær i dag som den var på 80-tallet. 

 

Vi kunne nok ha lagt ved alle julesangene fremført av Michael Buble, men vi valgte å ta med sangen som virkelig setter jula i gang: It's Beginning To Look A Lot Like Christmas. 

Vazelina Bilopphøggers ga oss ikke bare en herlig julekalender for en tid tilbake, men også en sang som er så koselig at vi bare har lyst til å sette oss i en god stol med en kopp gløgg og masse pepperkaker. 

Hvilken julesang er din favoritt? (Avsluttet)

Vi topper hele listen med All I Want For Christmas Is You - selvfølgelig fremført av Mariah Carey. Men vi klarer ikke helt å legge fra oss den fantastiske versjonen fra Love Actually, så vi slengte med to videoer. God jul!

 
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer