Iphone

8 smarte grep du bør gjøre med iPhonen

Batteriet holder lenger og telefonen blir raskere!

IPHONE-TRIKS: Sjekk hva slags apper du bør skaffe deg og hva som er de verste batterityvene.  Foto: CJG - Technology / Alamy/All Over Press
IPHONE-TRIKS: Sjekk hva slags apper du bør skaffe deg og hva som er de verste batterityvene. Foto: CJG - Technology / Alamy/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: 3 av 4 nordmenn har en smarttelefon. Selv om den brukes hyppig, er det likevel ikke alle som vet hvordan du bruker den på best mulig måte.

Den enkleste måten å sørge for at smarttelefonen jobber så rask den kan, er ved å skru telefonen av og på jevnlig. Helst en til to ganger i uka, har KK.no tidligere skrevet.

Blant smarttelefonbrukere er det mange som har iPhone.

Men hvilke iPhone-triks er egentlig et must å kjenne til nå om dagen?

LES OGSÅ: Smarttelefon gjør folk mer stressa

Dette bør iPhonen din ha

Her er den profilerte IT-eksperten Bjørn Eirik Loftås', som ofte er å se på «God Morgen, Norge» på TV 2, åtte beste iPhone-råd:

1. Kjøp et tynt, nesten usynlig deksel til iPhone 6. Dekselet er lurt, da det ikke er veldig synlig og gjør telefonen lettere å holde (altså, redusert risiko for å miste og knuse den). Les mer om dekselet på DinSide.no

2. Å dempe lysstyrken er blant grepene som kan spare mest strøm, men du kan også skru av varsler for å spare strøm. 

3.  Aktiver «Finn min iPhone», som er en app du laster ned.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer