Helse & Livsstil

8 ting han ikke vil innrømme

Noen ganger synes han det er enklere å bløffe deg.

8 ting han ikke vil innrømme
Publisert
Sist oppdatert
Menn har hemmeligheter de aldri vil finne på å røpe for deg. Mye fordi de ikke vil såre deg, men mest fordi de ikke vil ta seg dårlig ut i dine øyne. Den amerikanske samlivspesialisten Glenn Good sier i et intervju med Redbook Magazine at hemmelighetene sjelden er av det alvorlige slaget, men at menn finner det enklere å dra en hvit løgn, framfor å måtte forklare hvorfor de oppfører seg som de gjør. Om det lønner seg i det lange løp er det helt sikkert delte meninger om. Her er i alle fall åtte av de vanligste tingene han bløffer om:

1. Han ser på andre kvinner
Jo, det stemmer. Han titter på andre damer når han tror du ikke ser det. Han klarer ikke å la være, særlig ikke hvis de har korte skjørt og dype utringninger. Det betyr ikke at han vil bytte deg ut med dem, det er bare hans innebygde kvinneradar som automatisk slår seg på når hunkjønn dukker opp i synsfeltet hans.

2. Han spiller golf for å slippe unna deg
De fleste menn som spiller golf eller fotball er ikke særlig gode til det. De bruker sporten som et påskudd for å få et pusterom fra hjemlige plikter, skrikerunger og ja – deg. Akkurat som du gjør når du shopper, trener eller går til frisøren.

3. Han blir stressa av forpliktelser
Jo, han er glad i deg, han synes du er fantastisk, og han vil være sammen med deg. Men det tar tid for ham å kvitte seg med tanken på alle kvinnene han kunne ha ligget med om han var singel.

4. Han liker ikke at du tjener mest
Selvfølgelig er det bedre jo mer penger dere har å rutte med. Men menn er konkurransedrevne og liker tanken på være forsørgeren og mannen i huset.

5. Han frykter du skal bli som din mor
Uansett hvor enestående hans svigermor måtte være, er han vettskremt av tanken på at du skal bli som henne.

6. Han skjønner ikke hva du sier
Når du vil diskutere betente emner og han sitter og nikker og sier han forstår, og at han vil gjøre ting bedre fra nå av, så mener han det siste, men sjelden det første.

7. Han liker å fikse ting
Selv om han uffer seg når du ber ham om å reparere den løse dørstokken, så liker han tanken på å være handyman og den som ordner ut.

8. Han er livredd når du kjører bil
Det er som regel bare én sjåfør menn stoler på. Seg selv.


LES OGSÅ:
 • Utro og uskyldig?
 • 50 feil han gjør i senga
 • 50 feil hun gjør i senga
 • Den store sex-guiden
 • Dette tenner menn på
 • Slik tenner du ham
 • Best sex med partner

 • Ta testen: Hvor bra er sexlivet deres?
 • Ta testen: Hvilken sextype er du?
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer