Utroskap

9 tegn på utroskap

Se opp for disse varselsignalene.

EN ANNEN KVINNE? Varselsignalene du bør være oppmerksom på. Foto: colourbox.com
EN ANNEN KVINNE? Varselsignalene du bør være oppmerksom på. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Har du noensinne fersket en kjæreste i å være utro?Du kan mistenke din kjære for å være utro, men du bør du passe deg for å komme med falske anklager.

Grensen mellom paranoia og rettferdig sjalusi er smal.

Les også: Hvor går grensen for utroskap?

Det er vanskelig å finne ut om han virkelig har brutt tilliten din – hvis du ikke tar han på fersken, så klart – men det finnes noen varselsignaler, ifølge nettstedet Shine.

Her får du 9 av dem.

Les også:
Disse kvinnene er mest utro
Derfor er han utro
Penislengden avslører utroskap

Ja
 
292 (46%)
Nei
 
215 (34%)
Har aldri fått det bekreftet, men har hatt mine tvil
 
134 (21%)

1. Dere har mindre sex

Uansett hva du måtte tro om menn, de har begrensninger når det kommer til antallet samleier de klarer å gjennomføre. Så dersom han får det fra en annen «kilde», er muligheten stor for at du vil oppdage det.

2. Han vokter over mobilen sin

Han har gjerne noe å skjule hvis han plutselig begynner å vokte over sin egen mobil. Når telefonen ringer, tar han den for eksempel i et annet rom eller sier at han heller vil svare senere. Han er også veldig hemmelighetsfull når du spør ham om hvem han sender tekstmeldinger med.

3. Han begynner å snakke mye om en annen

Husker du den nyforelskede følelsen? Du har lyst til å fortelle hele verden om denne personen – og hvor fantastisk han eller hun er. Hvis han plutselig begynner å snakke mye om en annen, kan det være at han begynner å like denne personen litt for godt.

4. Han trekker seg vekk fra deg

Du føler at han blir fjernere og fjernere – både fysisk og psykisk. Dere ler sjeldent sammen, og han virker ikke like engasjert som før. Han tilbringer mindre tid hjemme, og er ikke lenger fullt så interessert i at dere skal finne på ting sammen.

5. Han kjører forsvinningsnumre

Hvis han plutselig begynner å være borte om nettene, bør alarmklokkene virkelig begynne å ringe.

6. Vennene hans oppfører seg rart

I de aller fleste tilfeller vil vennene hans hjelpe ham med å holde hemmeligheten skjult for deg. De vil ikke fortelle deg hva som skjer, men de vil nok føle litt dårlig samvittighet – noe du vil merke når du er sammen med dem.

7. Han lyver til deg

Hvis du tar ham i å lyve til deg, vil det naturligvis kunne føre til at du ikke stoler på ham. Lær deg å tilgi, men ikke glemme. Dersom han flere ganger misbruker tilliten din, kan ting tyde på at han ikke er verdt å samle på.

8. Han har vært utro før

Har han vært utro før, er han troende til å gjøre det igjen. Det har ingenting å gjøre med deg. Notorisk utro personer har et selvisk syn og tar ikke hensyn til partneren i slike situasjoner. Hvis han er ærlig om sin fortid, kan du selvfølgelig gi ham en sjanse – men vær på vakt.

9. Du har en dårlig magefølelse

Ikke ignorer den sjette sansen din. Folk flest føler det som regel på kroppen når noe ikke er som det skal i forholdet. Det behøver ikke å bety at han har vært utro, men det kan definitivt være andre problemer dere bør jobbe med.

Artikkelen har tidligere vært publisert på KK.no, men vi har valgt å trekke den frem igjen til interesse for nye lesere.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer