Utroskap

9 tegn på utroskap

Lurer du på om han er utro?

Foto: Image SourceAll Over Press
Foto: Image SourceAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du kan mistenke din kjære for å være utro, men du bør du passe deg for å komme med falske anklager.Grensen mellom paranoia og rettferdig sjalusi er smal.Det er vanskelig å finne ut om han virkelig har brutt tilliten din – hvis du ikke tar han på fersken, så klart – men det finnes noen varselsignaler, ifølge nettstedet Shine. Her får du 9 av dem.
 • Disse kvinnene er mest utro
 • Derfor er han utro
 • Penislengden avslører utroskap
 • 1. Dere har mindre sex

  Uansett hva du måtte tro om menn, de har begrensninger når det kommer til antallet samleier de klarer å gjennomføre. Så dersom han får det fra en annen «kilde», er muligheten stor for at du vil oppdage det.

  2. Han vokter over mobilen sin

  Han har gjerne noe å skjule hvis han plutselig begynner å vokte over sin egen mobil. Når telefonen ringer, tar han den for eksempel i et annet rom eller sier at han heller vil svare senere. Han er også veldig hemmelighetsfull når du spør ham om hvem han sender tekstmeldinger med.

  3. Han begynner å snakke mye om en annen

  Husker du den nyforelskede følelsen? Du har lyst til å fortelle hele verden om denne personen – og hvor fantastisk han eller hun er. Hvis han plutselig begynner å snakke mye om en annen, kan det være at han begynner å like denne personen litt for godt.

  4. Han trekker seg vekk fra deg

  Du føler at han blir fjernere og fjernere – både fysisk og psykisk. Dere ler sjeldent sammen, og han virker ikke like engasjert som før. Han tilbringer mindre tid hjemme, og er ikke lenger fullt så interessert i at dere skal finne på ting sammen.

  5. Han kjører forsvinningsnumre

  Hvis han plutselig begynner å være borte om nettene, bør alarmklokkene virkelig begynne å ringe.

  6. Vennene hans oppfører seg rart

  I de aller fleste tilfeller vil vennene hans hjelpe ham med å holde hemmeligheten skjult for deg. De vil ikke fortelle deg hva som skjer, men de vil nok føle litt dårlig samvittighet – noe du vil merke når du er sammen med dem.

  7. Han lyver til deg

  Hvis du tar ham i å lyve til deg, vil det naturligvis kunne føre til at du ikke stoler på ham. Lær deg å tilgi, men ikke glemme. Dersom han flere ganger misbruker tilliten din, kan ting tyde på at han ikke er verdt å samle på.

  8. Han har vært utro før

  Har han vært utro før, er han troende til å gjøre det igjen. Det har ingenting å gjøre med deg. Notorisk utro personer har et selvisk syn og tar ikke hensyn til partneren i slike situasjoner. Hvis han er ærlig om sin fortid, kan du selvfølgelig gi ham en sjanse – men vær på vakt.

  9. Du har en dårlig magefølelse

  Ikke ignorer den sjette sansen din. Folk flest føler det som regel på kroppen når noe ikke er som det skal i forholdet. Det behøver ikke å bety at han har vært utro, men det kan definitivt være andre problemer dere bør jobbe med.LES OGSÅ:
 • Slik ser du om han lyver
 • Slik avslører du ham
 • 12 myter om utroskap
 • Derfor gir han deg roser
 • De rike mest utro
 • Noen skapt til å være utro
 • Han er notorisk utro
 • Etter utroskapen
 • Ta testen: Kan du motstå fristelser?
 • Ta testen: Hvordan er forholdet ditt?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer