Helse & Livsstil

Å leve med ham alle vil ha

Du bør ha god selvfølelse og stor indre trygghet for å leve sammen med en partner som er svært attraktiv.

Å leve med ham alle vil ha
Publisert
Sist oppdatert
Det fastslår psykolog Jørgen Holt Nielsen. Å ha en partner som er svært attraktiv for det annet kjønn, kan være en stor utfordring. Det krever en person med god selvfølelse og indre trygghet for å takle den usikkerheten og sjalusien som nødvendigvis vil oppstå fra tid til annen.

Hvis den attraktive partneren i tillegg har et yrke som er utsatt fra påtrykk fra ivrige beundrere, er det også helt nødvendig at han eller hun gjør alt for å trygge den som sitter hjemme og venter.

Holt Nielsen mener også at det er viktig at partnere setter seg inn i hverandres jobbsituasjon og det som eventuelt følger med av sosialt, fordi det kan avmystifisere og gjøre det mindre «farlig» for partneren. Det er heller ikke nødvendig å fortelle alt som skjer på jobb.

– Inviter henne heller til å besøke deg på jobb, og gi henne full fokus. Er du i utgangspunktet en svært sjalu og usikker type, vil et slikt forhold ha en mager sjanse for å overleve, mener psykologen.

Sterk sjalusi bunner ikke i sterk kjærlighet, men i redsel. Redsel for å være utilstrekkelig og mindreverdig. Ikke bra nok, pen nok, flink nok. Redsel for å bli forlatt og såret. Det er derfor viktig å ikke la redselen for å miste ofte ta overhånd.


LES MER:
  • Dropp drittsekken

  • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

    Vi bryr oss om ditt personvern

    KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

    Les mer