Adele

Adele (27) : - Er det fordi jeg er kvinne, eller fordi jeg er feit?

Sangstjernen fikk spørsmål om hun ville stille naken i herreblad.

ADELE SVARER PÅ KRITIKKEN: Sangstjernen har ved flere anledninger blitt kritisert av noen av verdens største stjerner på grunn av vekten sin. Nå svarer hun på alle spørsmålene hun har fått om hennes egen kropp. Foto: Afp
ADELE SVARER PÅ KRITIKKEN: Sangstjernen har ved flere anledninger blitt kritisert av noen av verdens største stjerner på grunn av vekten sin. Nå svarer hun på alle spørsmålene hun har fått om hennes egen kropp. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Den britiske sangfuglen Adele Laurie Blue Adkins (27) (best kjent som Adele) har har for alvor kommet tilbake i rampelyset de siste ukene, etter at hun slapp sin nye låt «Hello» (se video nederst i saken).

Sangen har blitt en monsterhit over hele verden og på kun én uke hadde musikkvideoen over 200 millioner visninger på YouTube.

Adele imponerte mange med sin kraftfulle stemme i 2008, da hun slapp singelen «Chasing Pavements». Senere har hun laget store hits som «Someone Like You», «Set Fire To The Rain» og selvfølgelig Bond-sangen «Skyfall» som vant Oscar i 2013 for beste låt. 

LES OGSÅ: Slik får du Adele-looken

Tok en pause fra musikken

I 2011 ble det kjent at Adele var blitt sammen med entrepenør Simon Konecki og i 2012 slapp paret nyheten om at de ventet barn.

I oktober 2012 ble sønnen Angelo født, og frem til i høst hørte vi ikke mye fra artisten, bortsett fra Bond-låta i 2012. 

Adele har alltid skilt seg litt ut fra de andre, stereotypiske sangstjernene, med sitt rolige vesen og ikke minst sin formfulle kropp, som hun selv kaller plus-size. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer