Aksel Lund Svindal

Aksel Lund Svindal (32): - Ja, jeg er singel

Og slik er drømmedama hans!

<strong>AKSEL LUND SVINDAL:</strong> KK.no fikk Aksel Lund Svindal til å avsløre hvordan drømmedama hans er, da han var tilstede under lanseringen av Dale of Norways nye kolleksjon i Oslo onsdag.  Foto: KK.no
AKSEL LUND SVINDAL: KK.no fikk Aksel Lund Svindal til å avsløre hvordan drømmedama hans er, da han var tilstede under lanseringen av Dale of Norways nye kolleksjon i Oslo onsdag. Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Onsdag holdt strikkemerket Dale Of Norway presentasjon av deres nye kolleksjon for Ungdoms-OL, VM i Oslo, Langrennslandslaget, Skiforbundet og alpinlandslaget.

Blant idrettsprofilene tilstede på arrangementet, var Nina Løseth (26), Ragnhild Mowinkel (23), Henrik Kristoffersen (21) og ikke minst Kjetil Jansrud (30) og Aksel Lund Svindal (32).

Sistnevnte har flere ganger blitt kåret til en av Norges mest sexy menn, og det var nok mange kvinnehjerter som lettet litt ekstra, da det ble kjent at forholdet til den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (31) tok slutt i 2013.

KK.no fikk møte skikjekkasen etter catwalkvisningen av Dale-kolleksjonen på Bårdar i Oslo, og naturligvis benyttet vi anledningen til å stille spørsmålet mange kvinner lurer på - nemlig om Aksel fortsatt er singel.

- Ja, jeg er singel, bekrefter alpinstjernen smilende til oss. 

LES OGSÅ: Gunn Hild (40) og Mads (49) er kjærester - men bor i hvert sitt hus

- Norske jenter er bra

Svindal var sammen med Julia Mancuso i fire år før forholdet tok slutt. 

<strong>SAMMEN I FIRE ÅR:</strong> Julia Mancuso (31) og Aksel Lund Svindal var sammen i fire år før forholdet tok slutt i 2013. Foto: NTB scanpix
SAMMEN I FIRE ÅR: Julia Mancuso (31) og Aksel Lund Svindal var sammen i fire år før forholdet tok slutt i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Facebook-siden sin forklarte Svindal bruddet med at begge to levde svært travle liv og at avstanden mellom de to skal ha vært for stor til at forholdet kunne fungere videre. 

32-åringen har likevel ikke gitt opp jakten på kjærligheten, og til KK.no forteller han at det ikke er så farlig hvor jenta er fra - men at hun gjerne må være norsk. 

- Norske jenter er bra! Men akkurat hvor de kommer fra er ikke det som teller, sier han. 

Aksel kunne også avsløre hva han syns er mest sexy hos jenter. 

TOPPIDRETTSUTØVER: Slik vi er vant til å se Aksel - i skidress med masse premier! Foto: Ap
TOPPIDRETTSUTØVER: Slik vi er vant til å se Aksel - i skidress med masse premier! Foto: Ap Vis mer

- Jeg liker når dama er hverdagslig. Når hun ikke prøver så hardt - det er sexy. 

- «Less is more». Ikke minst mulig tekstiler altså, men minst mulig fancy, ler alpinisten.

- Jeg tror folk er redde for å skille seg ut og dermed gjemmer bort personligheten sin litt. Det er kult hvis dama tør å skille seg litt ut - så lenge det er ekte, da. 

LES OGSÅ: - Jeg synes ikke det er sexy

Dette bruker alpinstjernen helst

Svindal var også modell for Dale-kolleksjonen under onsdagens event, men innrømmer at han ikke er så veldig opptatt av mote. 

- Jeg har ikke noe særlig forhold til ordet mote. Jeg handler heller ikke ekstremt mye klær. Jeg bruker det som passer meg og det som sitter godt. Det er det viktigste.

Oppladningen mot vinterhalvåret består av mye trening og mange timer på fly rundt om i verden. Svindal forteller at han derfor liker å bruke klær som er praktisk å ha på reise.

- Selv bruker jeg mye jeans – hvis jeg først finner noen som passer bra. Det går mye i skjorter, gjerne flanell, og gensere med glidelås. De er fine å ha slik at jeg kan regulere temperaturen når jeg vil. Jeg liker plagg som er mange plagg i ett!

Se video fra lanseringen av alpinlandslagets Dale Of Norway-genser nederst i saken!

<strong>IKKE SÅ OPPTATT AV MOTE:</strong> Aksel Lund Svindal foretrekker helst skjorter eller gensere med glidelås.  Foto: KK.no
IKKE SÅ OPPTATT AV MOTE: Aksel Lund Svindal foretrekker helst skjorter eller gensere med glidelås. Foto: KK.no Vis mer

<strong>PÅ CATWALKEN:</strong> Kjetil Jansrud (30) viser frem den nye genseren til alpinlandslaget. Foto: KK.no
PÅ CATWALKEN: Kjetil Jansrud (30) viser frem den nye genseren til alpinlandslaget. Foto: KK.no Vis mer
<strong>UNGDOMS-OL:</strong> Slik ser genseren til vinterens store begivenhet ut: Ungdoms-OL i Lillehammer. Kjetil Jansrud (30) poserer med to potensielle OL-deltakere. Foto: KK.no
UNGDOMS-OL: Slik ser genseren til vinterens store begivenhet ut: Ungdoms-OL i Lillehammer. Kjetil Jansrud (30) poserer med to potensielle OL-deltakere. Foto: KK.no Vis mer

Vi gjør oppmerksom på at KK.no og Se og hør begge er eid av Aller Media.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer