Aksel Lund Svindal

Aksel Lund Svindal (32): - Ja, jeg er singel

Og slik er drømmedama hans!

AKSEL LUND SVINDAL: KK.no fikk Aksel Lund Svindal til å avsløre hvordan drømmedama hans er, da han var tilstede under lanseringen av Dale of Norways nye kolleksjon i Oslo onsdag.  Foto: KK.no
AKSEL LUND SVINDAL: KK.no fikk Aksel Lund Svindal til å avsløre hvordan drømmedama hans er, da han var tilstede under lanseringen av Dale of Norways nye kolleksjon i Oslo onsdag. Foto: KK.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Onsdag holdt strikkemerket Dale Of Norway presentasjon av deres nye kolleksjon for Ungdoms-OL, VM i Oslo, Langrennslandslaget, Skiforbundet og alpinlandslaget.

Blant idrettsprofilene tilstede på arrangementet, var Nina Løseth (26), Ragnhild Mowinkel (23), Henrik Kristoffersen (21) og ikke minst Kjetil Jansrud (30) og Aksel Lund Svindal (32).

Sistnevnte har flere ganger blitt kåret til en av Norges mest sexy menn, og det var nok mange kvinnehjerter som lettet litt ekstra, da det ble kjent at forholdet til den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (31) tok slutt i 2013.

KK.no fikk møte skikjekkasen etter catwalkvisningen av Dale-kolleksjonen på Bårdar i Oslo, og naturligvis benyttet vi anledningen til å stille spørsmålet mange kvinner lurer på - nemlig om Aksel fortsatt er singel.

- Ja, jeg er singel, bekrefter alpinstjernen smilende til oss. 

LES OGSÅ: Gunn Hild (40) og Mads (49) er kjærester - men bor i hvert sitt hus

- Norske jenter er bra

Svindal var sammen med Julia Mancuso i fire år før forholdet tok slutt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer