Hud

Aldri mer blank nese

Slik bekjemper du blank nese.

Aldri mer blank nese
Publisert
Sist oppdatertSvært mange har blandingshud i en eller annen grad - altså hud som kan være normal eller litt tørr i kinnene, men som blir fet i t-sonen (panne, nese og hake).

Spesielt fortærende er den blanke nesen, som har en tendens til å kjempe seg gjennom all verdens makeup og pudder. Å eliminere blank nese fullstendig er en nesten umulig oppgave, men her er et regime som hjelper både på kort og lang sikt.

Rens godt
Nøkkelen til all god hudpleie er skikkelig rensing av huden. Kjøp produkter som passer til din hudtype - få hjelp hos en hudpleier eller i et godt parfymeri hvis du er usikker.

Dermalogicas PreCleanse er et nytt middel som fjerner den «filmen» som kremer og produkter legger over huden din - slik at renseproduktene får anledning til å virke skikkelig.

Gni middelet inn i ansiktet med tørre hender. Siden fukter du hendene og vasker litt til, og konsistensen forvandles til et lett skum som du vasker aniktet med. Skyll av og rens/vask ansiktet som vanlig. Velg milde produkter som ikke tørker ut huden i kinnene dine.

Maskér deg
Unn deg ansiktsmaske med jevne mellomrom - men tenk på nesen også. Body Shops Tea Tree Oil Nose Pore mask legges kun på nesen, hvor den grønne masken tørker inn til en tynn film som du drar av etter 15 minutter.

Det renser godt opp i neseporene og fungerer bedre enn «neseplaster», som kan være vriene å få på skikkelig. Bruk ansiktsvann etterpå.

Akutthjelp
Cliniderm lanserte nylig en serie produkter for fet og uren hud. Rosinen i pølsa er Instant Matifying Cream, som gjør nøyaktig det den lover; matter ned blanke partier i t-sonen og gir huden din et jevnt matt utseende.

Pass på at du ikke bruker for mye - en bitteliten dråpe er nok på nesa. Bruk kremen før du legger makeup.

Dermologicas PreCleanse klargjør huden for skikkelig rens (kr 396,-).
Dermologicas PreCleanse klargjør huden for skikkelig rens (kr 396,-). Vis mer
Maske for nesen som rensker opp i porene (kr 98,-, Body Shop)
Maske for nesen som rensker opp i porene (kr 98,-, Body Shop) Vis mer
Cliniderms Instant Matifying Cream er krisehjelp for blanke neser (kr 99,-)
Cliniderms Instant Matifying Cream er krisehjelp for blanke neser (kr 99,-) Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer