Sex

Aldri mer kjedelig sex

Gått tom for ideer? Fyll nattbordskuffen med disse.

Det trenger ikke bli kjedelig i senga, men du trenger kankje noen nye ideer? Foto: Blend / Image Source
Det trenger ikke bli kjedelig i senga, men du trenger kankje noen nye ideer? Foto: Blend / Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Dersom du gjesper bare ved tanken på nok en kveld med forutsigbar robot-sex, la deg inspirere av dette i stedet.
 • Få lyst på lyst
 • 1. Lille finger

  Det mannlige g-punktet (prostatakjertelen) er en for mange ukjent kilde til nytelse. For å finne det, få ham til å legge seg på ryggen og før en finger 6-7 centimeter inn bak, med håndflaten vendt opp mot taket, og bøy så fingeren i en «kom hit»-bevegelse. For viderekomne: før en finger inn i din partners analåpning rett før orgasmen og se hva som skjer!

  2. Klare kjønnsroller

  Ha stående sex. Han spenner de herlige musklene i overarmene sine og løfter henne opp. Hun legger bena rundt livet hans for å holde seg oppe. Dette gir ham en dyrisk utfordring, og henne en følelse av å bli erobret av en stor og sterk mann. I tillegg er det visuelt pirrende for begge. Muskler som jobber, bryster som duver - hva kan gå galt?

  3. Når enden er god

  Vi er lært opp til at alt som har med baken å gjøre er skittent, men likevel er det to av tre par som har prøvd analsex. Så hvorfor ikke lære dere kunsten å gå bakveien? Stikkordene er et langt forspill, masse glidemiddel og enda mer varsomhet. Start med en beskjeden analplugg og ta dere god tid til å venne dere til følelsen før dere går linen helt ut.

  4. En kjøretur

  Misjonæren holder stand, men spesielt spenstig er den ikke. Prøv i stedet trillebåren. Her setter hun seg på gulvet på alle fire, hvorpå mannen tar tak i bena hennes og løfter henne opp og trenger inn i henne. Dette er en ekstremt erotisk stilling som tillater ham å se alt, og det er god muskeltrening for begge.

  5. Ta styringen

  Gi ham følelsen av å være fullstendig hjelpeløs, i din lystne makt. Dette er noe de aller fleste menn tenner på, og nesten like mange menn opplever nokså sjelden. Dytt ham ned på senga, bit ham i øreflippen og gjør det klinkende klart at det er du som bestemmer når han skal få lov til å nå klimaks, og hvordan det skal gå for seg.

  6. Helt rått

  Den såkalte doggy style-posisjonen er en favoritt på mange norske soverom, men hva med en ekstra frekk variant?
 • Fangevokteren: Dette er en variant av den stående doggy style-posisjonen (hun står oppreist, bøyer seg fremover og støtter seg på hendene), bare at her har hun hendene bak på ryggen i stedet for å støtte seg i gulvet. Han holder rundt håndleddene hennes og styrer tempet.
 • Frosken: Hun står i froskestilling med begge kneskålene pekende utover og støtter seg i gulvet med hendene. Han står på knærne og holder henne rundt livet.
 • Skilpadden: Hun legger seg i forlengs «fosterstilling», hvilket vil si at hun hviler overkroppen mot knærne som er er samlet og rullet oppunder henne, mens han står bak på knærne og styrer tempoet.

  7. Bruk stemmen

  Få med deg partneren din på en lek. Du skal være herskerinne, og han slaven din. Be ham om å hente vin til deg, såpe deg inn i dusjen, massere deg - her, og der... og la ordrene dine bli stadig frekkere.

  8. Sexy husarrest

  Til sist, en liten tvist. Han setter seg ned på senga, mens hun bestiger ham med ansiktet vendt mot ham. Deretter tar han tak i hendene hennes og «slipper» henne bakover, slik at hun blir hengende hjelpesløs bakover, men like fullt klistret fast til ham. Så er det bare å si: Vil du være med, så heng på - og god fornøyelse. Kilder: Tracey Cox, Patti Britton og Sexinfo101.comLES OGSÅ:
 • Sex i det fri
 • Sannheten om g-punktet
 • Kunsten å gå bakveien
 • Den store stillingsguiden
 • Den store orgasmeguiden
 • Lær trafikkreglene for sex
 • Den store supersex-guiden
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer