Guide

Aldri mer morratryne

Trøtt om morgenen? Her får du tipsene som gir deg en litt bedre start på dagen.

Aldri mer morratryne
Publisert
Sist oppdatert
Dusjen er for mange av oss en obligatorisk start på dagen. Den trenger ikke vare mer enn noen få minutter, men du kan likevel legge et godt grunnlag for resten av dagen her. Velg en dusjsåpe med en oppkvikkende duft, for eksempel av eukalyptus. Gi også kroppen en rask peeling, bruk for eksempel en hampvott. Føler du deg fortsatt ikke våken, kan du avslutte dusjen med iskaldt vann. Dette er en skikkelig sjokkoppkvikker, som bør ta knekken på selv de mest ihuga sovehjerter.Sliter du med å få opp øynene? En massasje kan gjøre at du ser litt mer våken ut. Trykk lett med fingertuppene langs neseroten og bortover langs kinnbeinet. Gjør det samme langs beinet under øyebrynet. En gammel slager som aldri går av moten, er kaldt vann i ansiktet. Er det helt krise, kan du legge en øyemaske mens du for eksempel spiser frokost. De trenger ikke mange minuttene på huden før du ser effekten.Det er ikke bare innsiden som har godt av vitaminer. Huden din kan også nyte godt av en liten vitamininnsprøyting på morgenkvisten. E-vitamin er kjent som en kraftig antioksidant og brukes mye i antialdringsprodukter. A-vitaminsyre brukes mye i peelingprodukter, og C-vitaminer har både en beskyttende og en revitaliserende effekt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer