Kk Kropp

Alpinjentene - se de unike bildene

Mye å glede seg til i siste utgave av vårt spesialblad KK kropp. Her er en smugtitt på noen av godbitene, inkludert de eksklusive bildene av alpinjentene.

Publisert
Sist oppdatert • Møt TV2s Siren Henschien som er blitt 6-barnsmor, mens ektemannen Jan Ove Årsæther har født Norges første døgnkontinuerlige nyhetskanal. I KK Kropp gir de sine samlivsråd.

 • Se de unike bildene – og få tips om skibakker og råd om mat og trening fra Norges sterkeste og flotteste alpinjenter. • KK Kropps eksperter gir deg 4 verktøy som kan få deg til å endre livsstil – og få mer overskudd i 2007. Ukeplanen for mat og trening – og oppskriftene for sunne jenter finner du i bladet og på nett. Still treningsekspert Monica Klungland Torstveit og kostholdsekspert Ina Garthe dine personlige spørsmål i nettmøtene 24. og 25. januar.


 • Les den utrolig sterke historien – og se de fantastiske bildene av basehopper Karina Hollekim som kjemper seg tilbake til på bena etter ulykken. • Du bør trene og spise forskjellig når du er 20, 30, 40 og 50 år. Les hvorfor og hvordan i KK Kropp. • Alpinjentene - se de unike bildene
  Alpinjentene - se de unike bildene
  Alpinjentene - se de unike bildene
  Alpinjentene - se de unike bildene
  Alpinjentene - se de unike bildene
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer