Hår

Anne, Jennifer og Blake er lesernes favoritter

Dere har kåret de beste kjendisfrisyrene fra 2012. Her er resultatet.

LESERNES FAVORITTER: Anne Hathaway, Jennifer Aniston og Blake Lively har årets vakreste frisyrer, ifølge KK.no-leserne.  Foto: All Over Press
LESERNES FAVORITTER: Anne Hathaway, Jennifer Aniston og Blake Lively har årets vakreste frisyrer, ifølge KK.no-leserne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kort og kult

Kampen om seieren var tøffest i kategorien for kort hår. Michelle Williams' blonde, korte frisyre har vært en favoritt lenge, men i år måtte hun faktisk se seg slått av en nykommer, Anne Hathaway.

Skuespillerinnen måtte klippe håret i forbindelse med innspillingen av «Les Miserables», hvor hun spiller Fantine, en prostituert kvinne som klipper av seg håret for å redde seg selv og barnet sitt i begynnelsen av filmen.

Hathaway var ikke forberedt på hvor mye det skulle påvirke henne å klippe av seg håret. Hele opplevelsen var traumatisk, sier hun selv.

– Jeg var utrøstelig, fortalte hun på talkshowet «Live with Kelly!», skriver Daily Mail.

Vel, dere elsker den korte looken! 40 prosent av de som avga stemme, foretrakk Anne Hathaways korte sveis. 35 prosent likte Michelle Williams' firsyre best, mens Zoe Kravitz og Elisabeth Moss fikk henholdsvis 20 og 5 prosent av stemmene.


Skulderlangt og sexy

Hun som eier favorittfrisyren i den mellomlange kategorien har vunnet slike kåringer mange ganger før. Så mange ganger at vi tror kanskje det hadde vært umulig å lage en liste over årets beste kjendisfrisyrer uten henne. Og slik har det vært siden tidlig på 90-tallet en gang.

Virkelig – Jennifer Aniston gjør ingenting feil med håret sitt, og uansett hvordan hun klipper eller styler håret, har hun en av de mest etterspurte frisyrene i verden. I år har vi likt de litt kortere lengdene som stopper rett nedenfor skulderen spesielt godt.

Det gjorde også hele 37 prosent av de som stemte på sin favoritt i denne kategorien.

Slik fordelte resten av stemmene seg:
Karlie Kloss: 16 prosent
Kate Winslet: 15 prosent
Mena Suvari: 12 prosent
Milla Jovovich: 10 prosent
January Jones: 6 prosent
Cameron Diaz: 4 prosent

Langt og lekkert

Heller ikke i kategorien for langt hår, kom vinneren som noe sjokk. Allerede i fjor sommer stemte dere KK.no-lesere henne fram som en soleklar vinner da vi spurte hvilken kjendisfrisyre dere likte best så langt i 2012.

Hele 43 prosent av de som stemte foretrakk Livelys frisyre blant de 20 kjendisfrisyrene vi presenterte da. Ved årets slutt hadde prosentandelen økt til 49 prosent, det er 39 prosentpoeng foran nummer to på listen, Jessica Biel. En soleklar favoritt, med andre ord!

«Gossip Girl»-stjernen er en gjenganger på lister over årets beste frisyrer, og Blake Lively varierer stadig looken sin, selv om utgangspunktet helst er en smårufsete variant av løst hår eller fletter.

Slik fordelte resten av stemmene seg:
Jessica Biel: 10 prosent
Taylor Swift: 10 prosent
Zooey Deschanel: 9 prosent
Hertuginne Catherine: 8 prosent
Lea Michele: 6 prosent
Jennifer Love Hewitt: 4 prosent
Selma Hayek: 4 prosent
Beyoncé Knowles: 1 prosent

Vil du se bilder av alle frisyrene? Se saken «20 kjendisfrisyrene vi elsket høyest i 2012».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer