SLANK OG SEXY I EN BITTE LITEN TUBE?: En lipgloss skal visstnok være alt du trenger for å bli vidunderlig akkurat nå... Foto: All Over Press
SLANK OG SEXY I EN BITTE LITEN TUBE?: En lipgloss skal visstnok være alt du trenger for å bli vidunderlig akkurat nå... Foto: All Over Press Vis mer

Slank

Årets drøyeste slankenyhet

Denne lille tingen skal være alt du trenger for å bli slank og sexy.

Publisert
Har du alltid drømt om å bli stram og snasen uten å gjøre et slag? Vel, hvis du går på denne nyheten kan du i så tilfelle prise deg lykkelig.

Nå har det nemlig kommet en lipgloss som ikke bare skal gi deg svulmende Angelina Jolie-lepper men også noen færre kilo på baken, skriver nettstedet Grazia Daily.

 • Les også: Slik skal du sminke deg nå

 • Skal dempe appetitten

  Produktet, som går under det treffende navnet The Huge Lip Skinny Hips, inneholder plantestoffet hoodia gordonii, som visstnok skal ha en slankende effekt fordi den minsker appetitten.

  Lipglossens vitamin B3 stimulerer i tillegg blodet til å strømme ut i leppene, slik at de blir fyldige og formfulle.

 • Slik vil vi se ut i 2009

 • Seks ulike farger

  Hjernen bak glossen, Karen Robinovitz, har latt seg inspirere av stilikoner, sko og filosofer når hun har utviklet fargene.

  «Red sole» er for eksempel inspirert av sålene til Christian Louboutins skyhøye stiletter, «Love your Thighs» er et personlig mantra og «Worship Kate» går rett til supermodell Kate Moss.

  Glossens øvrige farger går ellers i ferskentoner, hvitt som lychefrukt og skinnende glamour.

  Ikke skremt? Produktet vil koste rundt 200 kroner og er å få tak i her i slutten av februar.  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer