Sexy

Årets heteste herrefrisyre

Den er rett og slett dampende sexy.

SLIK ER ROCKABILLYSVEISEN: Elvis Presley er det aller største forbildet for frisyren som kjennetegnes ved at håret skal opp, lappes sammen på siden og så kjøres gjennom med kammen. Foto: All Over Press/Kjersti Skar Staarvik
SLIK ER ROCKABILLYSVEISEN: Elvis Presley er det aller største forbildet for frisyren som kjennetegnes ved at håret skal opp, lappes sammen på siden og så kjøres gjennom med kammen. Foto: All Over Press/Kjersti Skar Staarvik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Blue Moon of Kentucky» og «Rock Around the Clock» på anlegget, gode gamle bølgefønere i aksjon og hårvann, kam og krølltang i skjønn forening.

kk.no dro på hårshow for å sjekke ut hvordan man styler og klipper vårens hotteste sveis - den vi husker fra Bill Haley, Crazy Cavan & The Rhythm Rockers og ikke minst Elvis Presley på midten av 50-tallet.

Og siden hos norske band som Teencats, Toini & The Tomcats og Hot Rod T.

Sjekk ut video fra showet lenger ned i saken.

 • Les også: Blir dette årets sveis?

 • Lappes møysommelig sammen

  Hvordan er den ultimate rockabillysveisen?

  - Elvis var jo helt rå, han hadde egen frisør som bodde fast hos ham og brukte to timer om dagen for å style det, sier Christian Spro, som driver Billy Bangs Barbershop på Grunerløkka i Oslo, til kk.no.

  - Alt handler om å få håret opp, lappe det sammen på siden og bruke kammen, legger han til.

 • Les også: Vårens mest sexy frisyre

 • Slik får han stilen

  Men utenom sveisen er det også en hel del andre klær og effekter som skal til.

  - For å få stilen må man kjøre jeans som er høye i livet, med oppbrett, boots og cowboyskjorte eller t-skjorte, men det er til syvende og sist sveisen som er selve greia, forklarer Spro.

  Alt om rockabillysveisen og intervju med ekspertene under:
  [obj:media:7667]  Finn stilen som passer for deg

 • Kort hår er også en trendvinner denne våren. Her kan du se 15 korte og kule frisyrer.

 • Vårmoten er nær

  Her kan du se de fine sminketrendene som blir de gjeldende denne våren. Langt, kort eller halvlangt hår? Du finner de heteste hårtipsene her. Vi gleder oss til våren. Her er trendene som får oss til å vente utålmodig på våren. Lurer du på hvordan stjernene klarer å alltid se så fantastiske ut? Her kan du få stjernestylistenes beste skjønnhetstips.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer