Med den riktige toalettvesken får du orden i sminkesakene, denne svarte varianten med sjokkrosa fôr er lekker og praktisk, ca. kr 439, fra eleven.se. Foto: Produsenten
Med den riktige toalettvesken får du orden i sminkesakene, denne svarte varianten med sjokkrosa fôr er lekker og praktisk, ca. kr 439, fra eleven.se. Foto: Produsenten Vis mer

Nettbutikker

Årets skjønneste julegaver rett i postkassa

Skal du bestille julegaver fra utlandet, begynner det å haste. Her er noen favorittbutikker på nett.

Publisert
Selv om mange britiske og amerikanske nettbutikker vanligvis klarer å levere varene på en uke eller to, må du regne med at det tar mer tid i førjulsrushet.

Derfor er det bare å hive seg rundt for å sikre deg at gavene kommer fram før Sølvguttene synger jula inn.

LES OGSÅ: 25 julegavekupp på nett
LES OGSÅ: Finn interiørgavene på nettet
LES OGSÅ: Julegaven til den motebevisste

Handler du varer for det som tilsvarer 200 norske kroner, må du dessuten regne med at pakken stoppes i tollen, noe som gjør leveringen forsinket, i tillegg at du må betale moms og fortollingsavgift.

LES OGSÅ: Her gjør vi våre nettkupp

Utenlandske favoritter

Eleven.se har et enormt utvalg med over 500 merker. De lover å sende varene innen 24 timer etter bestillingen, så her bør det være mulig å sikre seg noen godbiter også litt nærmere jul.

Her er noen forslag til julegaver fra Eleven.se:
Feel Unique, Look Fantastic, Beauty Bay og Strawberrynet er allerede favoritter hos norske kunder. Her får du kjente merker til en billig penge, og alle nettbutikkene har lekre gavesett i forbindelse med jula. Nå haster det å få inn bestillingene, så løp til nærmeste PC og sikre deg (eller noen du er glad i) noen godbiter til jula.

Her er noen forslag til julegaver fra Feel Unique:


Her er noen forslag til julegaver fra Beauty Bay:


Sigma Beauty selger gode sminkekoster til en utrolig pris. Kanskje trenger både du, moren din, søsteren din og alle i venninnegjengen et reisesett med kvalitetskoster.

I tillegg til komplette sett, kan du velge reisesett, øyesett, ansiktssett eller individuelle koster. Her er det bare å boltre seg til du finner den perfekte kombinasjonen sminkekoster.

Et reisesett er dessuten et supert sted å starte sin sminkekostsamling, og kan være den perfekte gaven til både ungdom og voksne.

Her er noen forslag til julegaver fra Sigma:Norske favoritter

The Body Shop har endelig åpnet norsk nettbutikk, og alle hjerter gleder seg.

For en landsens jente (altså meg, journ.anm.) var en shoppingtur til Oslo med venninnene på 90-tallet aldri komplett uten en tur innom The Body Shop. Utvalget utvides stadig, og her får du alt fra kremer og såper til sminke og goddufter til hjemmet.

Gavesett med ulike dufttemaer er en ypperlig gave og finnes både til ham og henne og i ymse prisklasser. Så enten du har en jordbærluktelskende søster, en baby som trenger skånsom hudpleie, eller en kjæreste som trenger nye barbersaker, kan du finne gaven her. Elsker du skjegget hans, kan du heller gå for en ansiktskrem til hans vintertørre hud.

Fraktomkostningene varierer avhengig av vekt/volum og fraktmetoden du velger, men The Body Shop sender varer fraktfritt i hele landet når du handler for 1000 kroner eller mer.

Her er noen forslag til julegaver fra Body Shop:

Makeup Mekka er en hundre prosent webbasert butikk, og siden de kutter ut mellomleddet, kan de tilby varene til lavere pris enn mange norske butikker.

Det er under en måned siden den norske butikken lanserte sin egen sminkeserie, og kolleksjonen har fått mye skryt av skjønnhetsbloggere siden den kom ut.

I tillegg til sin egen serie, kan du kjøpe merker som Glominerals, EOS, Essie, Guerlain, i.d. Bare Minerals, Lancome, Guerlain, Too Faced og Ole Henriksen.

Makeup Mekka er også Norges eneste forhandler av Murad-produkter.

Frakt er gratis når du handler for minst 250 kroner, og handler du for mer enn 999 kroner får du også med en overraskelse på kjøpet. Leveringen går raskt, så dette kan være et fint sted å handle hvis du plutselig oppdager at halvparten av kalenderlukene er åpnet og du fortsatt mangler noen julegaver.

Her er noen forslag til julegaver fra Makeup Mekka:

Blush.no fører populære merker som Tigi Bedhead, Sexy Hair, i.d Bare Escentuals, KMS California, Glominerals, L'Oréal, Redken, Sebastian og Joico.

Prisene ligger ofte noe lavere enn de gjør i norske butikker, så du kan absolutt gjøre noen kupp her, avhengig av hvor mye du bestiller.

Frakt beregnes basert på vekt og volum, og du får se prisen i kassa før du betaler.

Her er noen forslag til julegaver fra Blush.no:
ELF - Eyes Lips Face er et supert alternativ hvis du har et stramt budsjett. Prisene er så lave at det nesten er vanskelig å tro, og de har mange søte og gode produkter.

Selv om det er litt «hit or miss» i forhold til kvaliteten, er det mye her som er verdt mange ganger prisen.

Her er noen forslag til julegaver fra Blush.no:
Lush har en økologisk og miljøvennlig profil og tilbyr blant annet såper, kroppsprodukter og hudpleieprodukter.

Badebomber er en flott gave til de heldige med badekar og alle trenger jo såpe. Lush har både såper i fastform og flytende varianter. Hvis den som mottar gaven synes såpestykker er litt lite hygienisk, kan du jo tipse dem om å skjære opp såpen i mindre stykker, slik at de tar et nytt såpestykke hver gang de dusjer.

De tørre sjampostykkene er perfekte for de som stadig er på reisefot. Gni stykket rett i vått hår eller mellom hendene for å sette i gang skumproduksjonen, så er det bare å vaske håret som vanlig.

Lush' ferske ansiktsmasker er så ferske at de krever oppbevaring i kjøleskap og har en holdbarhet på drøye tre uker (noen varer absolutt lenger enn det, men det er utgangspunktet). Disse bør derfor gis bort med en gang du får dem.

Esthetique har også åpnet nettbutikk, og tilbyr også å pakke inn gavene dine og sette på til og fra-lapper. Når du bestiller må du presisere i kommentarfeltet at du vil ha gavene inpakket, og hva som eventuelt skal pakkes sammen hvis du bestiller flere ting.

De anbefaler at du bestiller varene seinest 16. desember for at de skal rekke fram til julefeiringen.

God juleshopping!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer