Orgasme

Avslør orgasme-juks

Du trodde du var en god skuespiller? Det hjelper ikke.

Avslør orgasme-juks
Publisert
Sist oppdatert
70 prosent av alle kvinner faker orgasme på et eller annet tidspunkt i livet, ifølge studier. Men har han vært ute en vinternatt før er det meget mulig han avslører deg. Se bare her!En kvinne får nemlig ikke orgasme så diskret hun heller, selv om hun ikke ejakulerer like tydelig og i slike mengder som mannen.
 • Ja, vi faker
 • Her er noen tegn på at hun kommer, skriver Ivillage:

  1. Klitoris blir borte

  Rett før orgasmen trekker klitoris seg sammen og liksom «forsvinner» som en lystknapp slik du er vant til å se den.

  2. Tung pust og hjertebank

  Rett før orgasmen blir en kvinne tungpustet og pulsen øker, men ikke bare det: du kan kjenne ta hjertet hennes slår raskere om du legger hånda på brystet hennes.

  3. Store pupiller

  Dersom han ser henne inn i øynene og lyset er på er det lett å se om hun faker. Pupillene blir nemlig større når hun får orgasme, og hun får et mer seksuelt blikk.

  4. Røde lepper

  Dette gjelder for leppene både oppe og nede. De svulmer og blir rødere.

  5. Muskelsammentrekninger

  Dette er kanskje det sikreste tegnet, for dette kan ikke på noen måte fakes. Når en kvinne får orgasme får hun mellom 3 og 10 vaginale sammentrekninger, de første sterkere enn de andre.

  6. Svettetokter

  En orgasme utløser også plutselige «svettetokter». Dette skjer fordi kroppen spenner seg og musklemne jobber på overtid – ånderettert, hjerterytmen og blodtrykket jobber på høygir, men husk at dersom dere har jumpet opp og ned i to timer er hun gjerne blitt svett allerede.

  7. Ukontrollerte bevegelser

  Hun buer ryggen og føttene og eller har ukontrollerte rykninger i underlivet og i ansiktet – se etter det såkalte orgasmefjeset.

  8. Rødmeflekker

  Hun rødmer i kinnene eller i nakken.

  9. Oppførsel

  En annen ting, hva gjør hun rett etter at hun etter sigende har fått en intens orgasme? Løper hun ut av senga og inn på badet? Eller ser hun døsig ut og vil slappe av litt? Etter en orgasme er kroppen veldig utladet, og en kvinne vil føle seg like søvnig som en mann.

  10. Harde brystvorter

  Brystvortene hennes blir også harde. Det er blitt estimert at det er 95 prosent sjanse for faking dersom brystvortene hennes ikke er harde.

  11. Overfølsom

  Eter at en kvinne har fått orgasme er klitoris så følsom at hun ikke vil ha lyst til å fortsette eller hun saktner ned.

  12. Taus som graven

  En siste ting. Når en kvinne får orgasme roper hun ikke ut tydelige budskap som: Ja, Kalle – nå tror jeg vi har det. Jeg får orgasme nå, ja det får jeg minsann! Dersom hun sier noe overhodet er det ikke mer enn korte konsise uttrykk som: Å, ja!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.