Barbere Lårene

Barberer du deg på lårene?

Ikke sikkert det er så lurt.

BARBERE LÅRENE?: Barberer du lårene i tillegg til leggene? Det er ikke sikkert det er så lurt.  Foto: Robert Przybysz - Fotolia
BARBERE LÅRENE?: Barberer du lårene i tillegg til leggene? Det er ikke sikkert det er så lurt. Foto: Robert Przybysz - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Sommer og sol gir oss endelig muligheten til å ta frem lett sommertøy og vise fram bare legger på stranden og på festlige kvelder. 

Først må vi bare renske opp i alt ugresset som vokser på bena våre. Skjeggstubber på leggene er tross alt ikke så lekkert. 

De fleste av oss holder seg til å kun barbere leggene, mens andre kanskje drar høvelen enda lengre oppover bena. Dette er en trend som hvert fall er svært vanlig i USA.

Men hvor langt opp trenger du egentlig å barbere?

LES OGSÅ: Ikke ha sex rett etter voksing

Opp til knærne er nok

– Det vanligste er å barbere opp til og med knærne, så fremt det er hår her.

- Så lenge det ikke er skjemmende hårvekst er det ikke nødvendig å fjerne hår på lårene, sier rektor og daglig leder av Beauty hudpleieskole, Grethe Marie Grimen til KK.no. 

Å ha litt lyse dun på lårene er helt normalt, og er slett ikke noe du trenger å fjerne. Disse hårene er nesten usynlige, og er i tillegg gjerne så myke at de heller ikke vil oppdages dersom noen skulle stryke deg på låret i løpet av kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer