Hud & Hår

Bare krøll

Vær stolt av krøllene dine, og bruk alle triks for å framheve dem.

Publisert
Sist oppdatert
Viltre krøller en av de store trendene, og krølltopper oppmuntres til å framheve krøllene i stedet for å dempe dem ned. Men krøllete hår har en tendens til å gå sine egne veier. Aircondition, sentralfyring, hårfarging og overbruk av kjemikalier, ja, til og med håndkletørring, kan gjøre det brusete og uhåndterlig. Ekstra fuktighet og pleiestoffer er derfor et must for krølltopper. Heldigvis er det kommet en rekke produkter på markedet, som er spesielt utviklet for krøller.
* Bruk sjampo og balsam for krøllete hår.
* Ta en dyptvirkende kur som reparerer hårstråene med jevne mellomrom. Sett i kuren i nyvasket, lett håndkletørket hår. Pakk inn håret i et varmt håndkle og la kuren virke i 15–20 minutter.
* Når du tørker håret, bør du passe på ikke å bruke for sterk varme. Å føne for ofte og for lenge, kan gjøre håret tørt og umedgjørlig.
* Det finnes egne stylingprodukter som beskytter håret under føning og roer det ned, noe som kan være et godt tips for deg med krøller.

Bare krøll
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer