Trening

Barnevennlig trening

Første bud er å finne en aktivitet barna synes er morsom hvis du vil forsøke å trene sammen med dem. Her er noen forslag.

Barnevennlig trening
Publisert
Sist oppdatert
TAEKWONDO: Selvforsvar, konsentrasjon og styrke bedres ved å trene taekwondo. Mudo Instituttet er en kjede av kampsportssentre der mange tilbyr familietrening. Pris: Tren så ofte du vil for 470–575 kroner måneden, avhengig av medlemstype. For en familie på fire blir prisen cirka 1600 kroner, men da slipper man til gjengjeld dugnader, kakebaking og loddsalg. Les mer på www.mudo.no

KLATRING: Klatring er ypperlig idrett for barn og voksne å trene sammen. Enten kan man klatre sammen uten tau i buldrerom, eller så sikrer en voksen barnet i høyere klatrevegger. Mer info på www.klatring.no eller www.gekkoklatring.no.

DANS: En del danseskoler tilbyr barnedans der mor eller far også er med. Ulike skoler har ulike tilbud, varierende fra 1–6 år. Prøv for eksempel www.lillestrom-danseloft.no, www.baardar.no/dansenshus eller www.studiodans.no.

GOLF: Mange golfklubber har egne kurs for barn, men voksne og litt større barn kan spille sammen både på banen om sommeren og på innendørssentre om vinteren. Finn nærmeste og eventuelt rimeligste klubb på www.golf.no under «golfguiden.»

SNOWBOARD: Mange skiklubber arrangerer nybegynnerkurs for voksne og barn hver for seg, men når dere kan det grunnleggende, er det fint å trene sammen i bakken. Mer info på www.nsbf.no.

ORIENTERING: Denne idretten passer for trimmere i alle aldere, og det eneste dere trenger er et lokalt kart over postene som er satt ut, en plastpose i tilfelle regn og eventuelt et kompass. På orientering.no kan du lese mer.

BORDTENNIS: Har du et gammelt bordtennisbord i kjelleren eller tilgang på et, så er dette en idrett der voksne og barn av en viss størrelse kan spille sammen. Bordtennisklubber finner du på www.bordtennis.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer