David Beckham

Beckham-skandalene vi aldri glemmer

Utroskap, skilsmisserykter og en cubansk privatsjåførs kondomkjøp.

DAVID OG VICTORIA BECKHAM: Victoria og David Beckham er et av verdens mektigste kjendispar, og har opplevd både opp og nedturer. På begynnelsen av 2000-tallet stormet det ekstra mye rundt superparet - da David Beckham angivelig skal ha vært utro. Her er paret fotografert på flyplassen i Tokyo i 2003. Foto: NTB Scanpix
DAVID OG VICTORIA BECKHAM: Victoria og David Beckham er et av verdens mektigste kjendispar, og har opplevd både opp og nedturer. På begynnelsen av 2000-tallet stormet det ekstra mye rundt superparet - da David Beckham angivelig skal ha vært utro. Her er paret fotografert på flyplassen i Tokyo i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Denne uken ble David Beckham (40) kåret til «verdens mest sexy mann» av det amerikanske magasinet People, og kvinner og menn verden over nikker samtykkende til at firebarnsfaren fortjener den gjeve utmerkelsen.

Ikke bare har han et pent fjes å se på - han er også jordnær, ydmyk, en omsorgsfull far og et omtenksomt medmenneske.

Her hadde det også vært på sin plass å skrive «en elskelig ektemann» - men dessverre er det ikke slik at David Beckham alltid har vært like trivelig på ekteskapsfronten.

LES OGSÅ: Rike folk er mest utro

Skal ha vært utro med assistenten

På begynnelsen av 2000-tallet begynte ryktene å svirre om at Beckham skulle ha hatt en affære med den spanske tv-profilen Rebecca Loos (38).

Forholdet skal ha blitt inngått mens han spilte for den spanske toppklubben Real Madrid - en klubb han spilte for i perioden 2003 – 2007. Hun ble hyret inn som Beckhams personlige assistent.

AFFÆRE: David Beckham skal ha innledet et forhold til sin personlige assisten Rebecca Loos da han og familien flyttet til Madrid på begynnelsen av 2000-tallet. Han har aldri bekreftet affæren, mens hun på sin side har stått fram i flere intervjuer. I dag er hun gift med nordmannen Sven Christjar Skaiaa (41) som hun har to sønner med. Foto: NTB Scanpix
AFFÆRE: David Beckham skal ha innledet et forhold til sin personlige assisten Rebecca Loos da han og familien flyttet til Madrid på begynnelsen av 2000-tallet. Han har aldri bekreftet affæren, mens hun på sin side har stått fram i flere intervjuer. I dag er hun gift med nordmannen Sven Christjar Skaiaa (41) som hun har to sønner med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge VG avviste fotballspilleren ryktene via sin daværende agent Caroline McAteer.

«I de siste månedene er jeg blitt vant til å lese stadig flere latterlige historier om mitt privatliv. Dette er bare nok et eksempel. Sannheten er at jeg er lykkelig gift, har en nydelig kone og to helt spesielle barn. Det er ingenting en tredjepart kan gjøre for å endre på det», sto det i pressemeldingen datert 2004.

Sensitive SMS-er havnet hos «feil» personer

Privat SMS-korrespondanse mellom Beckham og Loos skal ha havnet hos «feil» personer i britisk presse, og utleverer sensitivt innhold skrevet av den daværende Real Madrid-spilleren.

«Jeg vet at vi ikke burde gjøre dette, men jeg kan ikke la være. Jeg vil virkelig dette. Det gjør meg så lykkelig. Jeg vil at du skal være sammen med meg i hele natt», skal Beckham ha skrevet til spanske Rebecca, skriver VG.

FASADE: Herr og fru Beckham fotografert under MTV Movie Awards i Los Angeles i 2003. Det er på dette tidspunktet Beckham skal ha hatt et forhold til sin personlige assistent Loos. Foto: NTB Scanpix
FASADE: Herr og fru Beckham fotografert under MTV Movie Awards i Los Angeles i 2003. Det er på dette tidspunktet Beckham skal ha hatt et forhold til sin personlige assistent Loos. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Sjekk hva David ga Victoria Beckham i julegave

Rundt påsketider i 2004 avslørte hun «alt» i et intervju med den nå nedlagte søndagsavisen «News of the World», og siden i et TV-intervju med britiske Sky TV.

Men Rebecca Loos var ikke den eneste kvinnen som hevdet at Beckham hadde forført henne.

Også den malaysiskfødte modellen Sarah Marbeck (nå 40) hevder i samme «News of the World»-intervju at han skal ha lagt sin elsk på henne under en sammenkomst i Singapore.

Alt startet med privatsjåførens avsløringer

Ifølge The Guardian begynte Beckham-eskapadene med en rekke avsløringer fra hans tidligere sikkerhetsvakt og privatsjåfør Delfin Fernandez.

Han skal nemlig ha bivånet Beckham i het omfavnelse med flere kvinner - i baksetet av bilen, og skal ved en anledning også ha fått beskjed av Beckham om å kjøpe kondomer for ham.

Også Rebecca Loos-affæren var han øyenvitne til.

- I offentligheten var de alltid veldig påpasselig med hvordan de oppførte seg, og aldri altfor nære hverandre. Men på privaten klarte de ikke å holde fingrene fra hverandre, og oppførte seg som tenåringer.

LES OGSÅ: Her tar Beckham en «90-tallet» på motefronten

- David stolte på meg av hele sitt hjerte. Han hadde ikke noen problemer med å kysse Rebecca foran meg. Victoria visste ingenting om det, sa Fernandez i 2004.

DEN GANG DA: David og Victoria Beckham har jobbet hardt for å komme over den tunge perioden de opplevde som ektepar på begynnelsen av 2000-tallet. Dette bildet er tatt i 2003. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: David og Victoria Beckham har jobbet hardt for å komme over den tunge perioden de opplevde som ektepar på begynnelsen av 2000-tallet. Dette bildet er tatt i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men til tross for at bruddryktene begynte å svirre etter at utroskapen ble kjent, har skilsmisse egentlig aldri vært et alternativ for David og Victoria Beckham (41) - til dét er de altfor mektige.

- Det skal nok mer til. Til det er de to for avhengige av hverandre, og det er for store pengesummer involvert, har den britiske PR-guruen Ian Monk tidligere uttalt, ifølge Aftenposten.

Har jobbet hardt for å vinne konas tillitt tilbake

Over 16 år etter at drømmebryllupet sto mellom Spice Girls-medlemmet Victoria Adams og den daværende Manchester United-spilleren David Beckham i Irland, er ekteparet kanskje mer lykkelig enn noen gang.

Fotballspilleren har mest sannsynlig jobbet hardt for å vinne konas tilitt tilbake igjen, og skal vi tro firebarnsmoren er hun i dag mektig stolt over ektemannen:

«Jeg elsker guttene mine. For en fantastisk kamp i dag, for et flott formål @unicef. Hva David har oppnådd gjør meg så stolt. Jeg elsker deg!», skrev hun til et Instagram-bilde hun la ut etter veldedighetskampen Beckham sr. og jr. spilte i, i midten av november.

LES OGSÅ: Mini-Beckham modelldebuterer

FIN FAMILIE: David Beckham og Victoria Beckham har i motsetning til veldig mange andre par trosset tunge perioder i ekteskapet, og er mer lykkelig enn noen gang. Her med barna Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (11) og Harper (4). Foto: NTB Scanpix
FIN FAMILIE: David Beckham og Victoria Beckham har i motsetning til veldig mange andre par trosset tunge perioder i ekteskapet, og er mer lykkelig enn noen gang. Her med barna Brooklyn (16), Romeo (13), Cruz (11) og Harper (4). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da det ble kjent at Beckham hadde stukket av med tittelen «verdens mest sexy mann» i november sa han ydmykt via Instagram:

«Jeg trodde jeg var lagt forbi «best før-datoen» min, men takk til @PeopleMag for utmerkelsen og komplimenten! Jeg blir alltid veldig sjenert når jeg mottar sånne priser, selv om det vil gjøre min mor veldig stolt. Denne kommer nok barna til å le av, ettersom de vet hvordan pappa ser ut når han står opp om morgenen».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer