Helse & Livsstil

Best sex med partner

Ikke det samme med dildo.

Best sex med partner
Publisert
Sist oppdatert
Utvalget av hjelpemidler og apparater som kvinner kan masturbere med, er stort. Men sex med en partner er likevel mer tilfredsstillende. Etter en orgasme produseres hormonet prolaktin i kroppen og framkaller følelsen av tilfredshet, skriver New Scientist.

Nivået av dette hormonet viser seg å stige mye mer når man har sex med et annet menneske enn når man masturberer på egen hånd, har sveitsiske forskere i Zürich funnet ut ved å måle prolaktinnivået hos menn og kvinner før og etter orgasme.

Nordmenn ligger ikke på topp hva angår å eie sex-leketøy. 39 prosent sier de har en vibrator, og dermed blir vi slått av både australierne, kanadierne, svenskene, britene, amerikanerne og taiwanerne.

Sex-ekspert Stéphane Vildalen anbefaler bruk av glidekrem hvis du skal teste en vibrator.
- Gjennom onani lærer vi hva vi liker og hvor/hva slags stimulering som er godt for oss. Vi lærer å legge merke til hvordan kroppen fungerer, noe som er en viktig bakgrunn for å formidle behovene våre til andre, sier Vildalen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer