BIKINIKLAR?: Regelmessig trening og et sunt kosthold er nøkkelen til bikiniformen. Men det finnes også en del behandlinger som kan hjelpen deg litt i gang.  Foto: Maridav - Fotolia
BIKINIKLAR?: Regelmessig trening og et sunt kosthold er nøkkelen til bikiniformen. Men det finnes også en del behandlinger som kan hjelpen deg litt i gang. Foto: Maridav - Fotolia Vis mer

Bikiniform

Bikiniklar på 1-2-3

Disse behandlingene kan hjelpe deg i gang. KK har testet!

Det er mulig det føles som en evighet til sommerferien med slaraffenliv på stranda. Men det er egentlig ikke det. I alle fall ikke hvis du har lyst til å gå ned litt i vekt og kanskje stramme opp litt både her og der.

Alt tar jo sin tid, og det må faktisk gjøres en liten innsats. Selvfølgelig er det viktigst å gjøre noe med kostholdet, drikke mer vann, trene litt hardere - ja, egentlig det du faktisk vet at du bør gjøre.

LES OGSÅ: Guiden som får deg i bikiniform

Kickstart med behandlinger

Det hjelper alltid med litt ekstra motivasjon når du vil komme deg i bikiniform. Ofte føler man at det tar så lang tid før man faktisk ser noen resultater.

Heldigvis finnes det flere tilbud - både produkter og behandlinger i salonger, som gir en ekstra god start, hvor du faktisk ser en forskjell på ganske kort tid.

KK har testet noen av disse, med gode resultater, men det anbefales uansett å kombinere disse med riktig kosthold og trening.

LES OGSÅ: Legger du solpudderet riktig?

KAN HJELPE: Ekstra hjelpemidler kan gjøre det bittelitt enklere å gå litt ned i vekt.  Foto: All Over Press
KAN HJELPE: Ekstra hjelpemidler kan gjøre det bittelitt enklere å gå litt ned i vekt. Foto: All Over Press Vis mer

Full pakke

Bodyfly er en kombinasjon av kostholdsprogram og behandling med Exima maskin som med blant annet bindevev massasje og lymfedrenasje skal «smelte» fett, stramme huden, kvitte kroppen med overflødig væske og avfallsstoffer og løse opp forkalkninger.

Du spiser vanlig mat, men i en bestemt rekkefølge og uten salt. Du får med kosttilskudd som skal sette fart på prosessen. Programmet varer i en måned. KK testet på salongen på Storo (kr 12500, bodyflyhelsesalong.no).

Dette synes vi:
Prisen er veldig høy, men hvis du virkelig sliter med å gå ned i vekt og i tillegg sliter med helsen er dette en bra behandling, både fordi du innarbeider nye matvaner, blir mer bevisst på hva du faktisk spiser og får tydelige resultater etter hver behandling med Exima.

LES OGSÅ: Her rammes mange av hudkreft

Lymfedrenasje

Roll Shaper er en form for lymfedrenasje med massasje som foregår på et stort massasjeapparat. Massasjen setter fart på lymfesystemet ditt slik at avfallsstoffer og overflødig væske dreneres ut av kroppen (kr 3499 for 10 ganger, studiofigura-norge.no).

Dette synes vi:
Dette er en svært behagelig måte å gå ned litt på. Du får nesten dårlig samvittighet fordi kroppen får massasje hver gang. De første gangene vil du oppleve at du får vondt i hodet fordi kroppen kvitter seg med giftstoffene.

Der hvor du har mest avfallsstoffer gjør det litt vondt å massere. Men dette går over etter noen ganger fordi avfallsstoffene blir borte. Du må være tålmodig, for du ser ikke forandringene før etter noen ganger.

Avgiftning med leire

Leireinnpakningen Universal Contour Wrap har evnen til å trekke avfallsstoffer ut av kroppen slik at du går ned i omkrets over hele kroppen. Avfallsstoffene opptar mye plass i vevet ditt. Siden det nesten ikke veier noen ting, kan du oppleve at du går ned i størrelse, men ikke i vekt (kr 3500 for 3 ganger, hudakutten.no).

Dette synes vi:
Raskere kan det knapt gjøres! Dette er jo direkte gøy, og du merker og ser forskjell etter hver behandling. Under behandlingsperioden må du redusere, eller aller helst unngå inntak av ulike matvarer som sukker, salt, kaffe og alkohol.

LES OGSÅ: Er håret ditt flatt og livløst?

Hjemmebehandling

Ingen kremer fungerer optimalt alene, men er et supert supplement når du gjør en innsats for bikiniformen. Kremene inneholder ingredienser som setter i gang sirkulasjonen i huden og virker oppstrammende når de brukes over tid.

OPPSTRAMMENDE PRODUKTER: Spa Fit fra The Body Shop er en pakke med skrubb, kremer med blant annet koffein og massasjeprodukter som øker blodsirkulasjonen og strammer opp huden (kr 1385).Matis Ice Cold Slimming Duo er to produkter som må brukes samtidig. Kremene gir en isende effekt inntil en time etter påføring, og de strammer faktisk opp (kr 600).Kremen Fatgirl Sixpack fra Bliss inneholder aminosyrer, havre og koffein, og kommer med massasjekuler som også setter i gang blodsirkulasjonen (kr 390). Foto: Produsenten
OPPSTRAMMENDE PRODUKTER: Spa Fit fra The Body Shop er en pakke med skrubb, kremer med blant annet koffein og massasjeprodukter som øker blodsirkulasjonen og strammer opp huden (kr 1385).Matis Ice Cold Slimming Duo er to produkter som må brukes samtidig. Kremene gir en isende effekt inntil en time etter påføring, og de strammer faktisk opp (kr 600).Kremen Fatgirl Sixpack fra Bliss inneholder aminosyrer, havre og koffein, og kommer med massasjekuler som også setter i gang blodsirkulasjonen (kr 390). Foto: Produsenten Vis mer

Smør kremen oppover – fra føttene og mot navlen, fra navlen mot brystet og dra hendene og oppover mot skuldrene. Da følger du kroppens naturlige vannretning, og du gir deg selv en lett lymfedrenasje så sirkulasjonen i kroppen settes i gang.

Skrubb også huden en dag i uken slik at kremene får en sjanse til å trekke godt inn.

 

 

 

 

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: