Slank

Bli partyslank på 1-2-3

Her er triksene stjernene bruker når de skal inn i finkjolen.

HUN HAR TIL SALT I SUPPA, MEN... Jennifer Aniston dropper salt mat før hun skal på fest. Foto: All Over Press
HUN HAR TIL SALT I SUPPA, MEN... Jennifer Aniston dropper salt mat før hun skal på fest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi vil jo se smekre og lekre ut når vi tar på oss finstasen. Dessverre er det slik at tynne stoffer og ettersittende snitt gjerne framhever små bulker og framfuse mager.

Klart det finnes triks å ty til om dette er noe du ser i siste liten. Det er måter å kle seg slankere på. Det finnes slankende undertøy.

Du kan til og med skape illusjonen av en sprettrumpe bare ved hjelp av klærne. Det er også grep du kan ta når detgjelder selve kroppen.

Den britiske avisen Daily Mail har saumfart info om hvordan de største stjernene alltid klarer å se så slanke ut på den røde løperen. Dette er selvsagt tips du bare benytter en sjelden gang, men like fullt - her er de:

GREIT - DAMA ER SUPERMODELL. Vi forventer ikke av noen at de skal se ut som Heidi Klum når de får på seg partykjolen, men det betyr jo ikke at det ikke kan være verdt å prøve tipsene hennes. Foto: All Over Press
GREIT - DAMA ER SUPERMODELL. Vi forventer ikke av noen at de skal se ut som Heidi Klum når de får på seg partykjolen, men det betyr jo ikke at det ikke kan være verdt å prøve tipsene hennes. Foto: All Over Press Vis mer

Ta et bad

Hell en desiliter magnesiumsulfat i badevannet og legg deg i karet i et kvarter. Saltet skal bidra til å dra overflødig værske ut av kroppen. Heidi Klum skal være en fan av denne metoden. Magnesiumsulfat (også blant annet kalt Epsom-salt) får du ta i på apoteket og i for eksempel i akvariebutikker.

Dropp salt mat dagen før

Salt bidrar til å binde væske i kroppen, slik at den framstår større. Jennifer Aniston er streng med seg selv i dagene før hun skal vise seg i kroppsnær finstas.

Unngå «luftig» mat

Noen matsorter har en tendens til å skape luft i magen og gjøre deg oppblåst. Bønner, linser, rosenkål og erter er gode eksempler her.

Ikke tygg tyggegummi

Tyggis får deg til å svelge luft - hvilket igjen gjør deg oppblåst.

Vil du heller ta grepene som gir langvarige resultater? Prøv vår ukeplan for et sunnere liv.

Denne artikkelen har tidligere vært publisert på KK.no, men har blitt funnet frem for å glede nye lesere.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer