øvelser

Bli sprek med YouTube

Sunt - og gratis!

Bli sprek med YouTube
Publisert
Sist oppdatert
De fleste av oss er vant til at YouTube serverer morsomme videoklipp vi kan le av - men videotjenesten kan like gjerne brukes til å lære seg nye treningsformer.

Her på kk.no har vi laget flere videoer med vår treningsekspert Jill Jahrmann, som viser deg hvordan du kan trene hele kroppen på ulike vis. Sjekk disse:
 • 7 øvelser med stor treningsball
 • 8 øvelser for rumpe og lår
 • Stram opp hele kroppen med strikk

 • Finner du ikke øvelsene du leter etter blant disse, er YouTube din venn. Har du for eksempel lyst til å lære deg stavgang? Stavgang er utmerket kondisjonstrening, og et godt alternativ for deg som vil trene ute, men ikke liker å jogge.

  - Om du er ute etter en kort og effektiv treningsøkt ute kan det være lurt å velge jogging eller stavgang fordi du selv bestemmer intensiteten til en stor grad, skriver Jill Jahrmann.

  På YouTube fant vi denne grundige introduksjonen til treningsformen:  Er du i stedet nysgjerrig på yoga, kan du for eksempel se på denne videoen, som deomnstrerer hvordan ashtanga-yoga fungerer.

  Mer om yoga:
 • Hva er bikram? • Billy Blanks er mannen som skapte Tae Bo på slutten av 80-tallet, en slags blanding av aerobic og (kick)boksing. Senere har han utviklet treningsprogrammet Billy's Bootcamp, en mer avansert variant av Tae Bo. I denne videoen viser han en grunnleggende treningsrunde for deg som ikke har prøvd Tae Bo før:  Trenger du flere treningsforslag? Se her

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer