Makeup

Blir den vårens sminketrend?

Vi kunne visst ikke glemme korallfargen likevel.

NOE Å PRØVE: Cateyes i korallfarge var en vesentlig del av Tom Pecheux look på Derek Lams visning for vår/sommer 2010. Hva synes du om looken? Foto: Estée Lauder
NOE Å PRØVE: Cateyes i korallfarge var en vesentlig del av Tom Pecheux look på Derek Lams visning for vår/sommer 2010. Hva synes du om looken? Foto: Estée Lauder Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Korall-look

Hva synes du om sminkestilen?De fleste av oss sverger til trygg sort eller brun kajal. Til nyttår kan vi driste oss til å bruke sølv, eller vi åpner blikket med litt hvit kajal i øyekroken.

Kjempekul, går gjerne for denne til våren
 
32 (53%)
Ok på catwalken, men holder meg til sort selv
 
22 (37%)
Grusom, den fargen er såååå 2008
 
6 (10%)

Ny form for cateye

Til våren vil vi imidlertid måtte bli litt modigere. I alle fall hvis vi skal la oss inspirere av looken makeupartist Tom Percheux fra Estée Lauder skapte for Derek Lams visning under New York Fashion Week.

LES OGSÅ: Perfekt eyeliner hver gang

Den «tradisjonelle» cateyes-looken, med bred kajalstrek over øyet og et stykke ut mot tinningen, kom nemlig i en frisk, metallisk korallfarge, i steden for den vante sorte.

Korallfargen var stor på klesfronten i 2008 og 2009. Nå finner den kanskje veien til sminkepunger rundt om?

Hva synes du om looken? Stem i boksen nede til høyre.

Looken bød ellers hvit skygge opp mot brynet, matt hud og matte lepper, kraftige bryn og kun et lett strøk med mascara.

Se flere bilder av looken her:


Det er faktisk leppestift

Det er ikke mange av kosmetikkmerkene som byr på denne kajalfargen. Selv Percheux måtte ty til Estée Lauders leppestift og leppepensel (lanseres i mars 2011) for å skape stilen.

Selvsagt er det ingenting i veien for at også du kan bruke leppemakeup på øynene.

Noen forslag til produkter:


Bruk pensler

Elsker du leppestiftfargen din høyt kan du fint matche den i øyensminken. Men ikke dra selve leppestiften over øyet, den er gjerne for tykk og vanskelig å arbeide med. Bruk heller en god pensel og prøv deg frem. Ha i bakhodet at produktet er ment for lepper, og sørg for at det ikke kommer inn på selve øyet.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer