Ned I Vekt

Blir du ikke kvitt kiloene? Les dette!

- Kan skyldes flere ting, sier eksperten.

NED I VEKT: Mange som slanker seg opplever at vektnedgangen stopper opp når målet nærmer seg. Ifølge eksperten kan dette skyldes flere ting.  Foto: cunaplus - Fotolia
NED I VEKT: Mange som slanker seg opplever at vektnedgangen stopper opp når målet nærmer seg. Ifølge eksperten kan dette skyldes flere ting. Foto: cunaplus - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO:  «Jeg har lenge slitt med 15 kilo ekstra, men har nå gått ned 11 kilo og er kjempefornøyd. Problemet er at jeg ikke blir kvitt de siste fire kiloene».

Slik starter et av spørsmålene Jeanette Roede, som er konseptsjef i Grete Roede AS, fikk da hun holdt nettmøte på KK.no nylig. 

Innsenderen skriver videre at uansett hva hun gjør så forsvinner ikke de siste kiloene. Hun fokuserer på å få i seg nok og sunn mat, og trener hver dag. 

Så hva er det egentlig hun gjør galt? 

LES OGSÅ: Spiser du for lite fett?

Spiser for lite eller for mye mat  

Roede forteller at et problem mange slankere opplever er nettopp det at vektnedgangen stagnerer når målet nærmer seg.  

- Det er veldig vanlig, og kan skyldes flere ting. For eksempel kan det være at kroppen din har fått for lite mat over lengre tid og er nå på sparebluss. Det betyr at den rett og slett er litt stresset. 

- Å gi deg selv en pause hvor du spiser litt mer en periode kan gjøre at kroppen slapper mer av og gir slipp på de siste kiloene. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer