HOT TREND: Blomsterkransen er den hotteste sommertrenden for håret akkurat nå. I denne saken får du tips til hvordan du lager den selv - helt enkelt. Foto: Sara Johannessen/All Over Press/KK.no
HOT TREND: Blomsterkransen er den hotteste sommertrenden for håret akkurat nå. I denne saken får du tips til hvordan du lager den selv - helt enkelt. Foto: Sara Johannessen/All Over Press/KK.no Vis mer

Frisyre

Blomsterkrans er sommerens hotteste trend

Og slik lager du den selv - helt enkelt.

Publisert
Blomster hører sommeren til, og som du sikkert har fått med deg er blomsterkranser sommerens store hit, både på den røde løperen og i motebildet ellers.

LES OGSÅ: Sandalene som redder antrekket

Trend blant kjendisene

Fashionistaer over hele verden har kastet seg på trenden og bruker nå tilbehøret både til fest og hverdag. Og det er nettopp dette som er så fint med denne hårpynten.

Den passer til enhver anledning.

Kjendiser som Vanessa Hudgens, Anna Sophia Robb og Paris Hilton har kastet seg på og møtt opp på fester, røde løpere og festivaler med romantiske blomsteroppsatser i håret.


Se bilder av kjendisenes blomsterkranser:Kjendis eller ei, det er ingen tvil om at dette er hodepynten du bør bruke i sommer. En blomsterkrans tilfører antrekket det lille ekstra, og får deg til å skille deg ut fra mengden.

LES OGSÅ: Kimonoen er plagget du bare må ha i sommer

Lag din egen blomsterkrans


Blomsterkranser kan du få i både eksklusive og rimeligere varianter, men den aller fineste lager du selv.

Det er utrolig lekkert å lage en krans av ekte blomster. Ulempen med dette er at du da ikke kan bruke den mer enn en gang fordi blomstene visner.

Om du bruker falske blomster derimot vil kransen kunne brukes til en hver tid, og du kan bytte farger og blomster som du selv måtte ønske.

Dette trenger du:
• Ståltråd (får du i hobbybutikker og på jernvarehandel)
• Blomsterhårspenner (får du i accessoirbutikker, som H&M, Glitter etc.)

Slik gjør du:
TRINN 1:Lag en sirkel av ståltråden som passer komfortabelt rundt hodet ditt. Bygg på med flere ståltråder rundt den ene sirkelen, slik at det blir flere lag.
TRINN 2:Fest blomstene i ønsket rekkefølge med hårspennene rundt ståltråden. Her kan du bestemme selv hvor mange blomster du vil feste på.
TRINN 3: Sett kransen på hodet og føler deg sommerfin. Med denne fargerike blomsterkransen vil utvilsomt bli festens midtpunkt.

Se bilder av trinnene her:BLOMSTERKRANS: KKs motejournalist Stine Therese Strand viser frem sin selvlagde blomsterkrans.  Foto: KK.no
BLOMSTERKRANS: KKs motejournalist Stine Therese Strand viser frem sin selvlagde blomsterkrans. Foto: KK.no Vis mer

LES OGSÅ: Slik skal Kathrine Sørland kle seg i sommerferien

Til enhver anledning

Fordelen med en hjemmelaget blomsterkrans er at du kan bytte ut blomstene når du vil. Skal du for eksempel på en fest og vil ha en større krans, kan du fylle på med flere blomsterspenner.

Det samme gjelder om du vil ha en mer hverdagslig look. Da er det bare å ta av noen blomster, eller kun bruke de små.

Alternativene er mange, så her er det bare å leke seg med farger og størrelser. Sommerfin blir du uansett.

LES OGSÅ: Kjolene som gjør deg enda vakrere

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer