Frisyre

Bob + Keira = sant

Så sexy at det er lett å bli grønn av misunnelse. Men vi vet råd.

BOB BOB: Skuespiller Keira Knightley har fornyet sveisen. Suksess, sier vi. Hva sier du? Foto: All Over Press
BOB BOB: Skuespiller Keira Knightley har fornyet sveisen. Suksess, sier vi. Hva sier du? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi elsker en god bob! Og Keira Knightley og Olivia Palermo ser ut til å dele vår kjærlighet til den klassiske sveisen. Det sies faktisk at en god bob kan forandre livet ditt.

Sexy suksess

Det er kanskje en overdrivelse, men både Keira Knightley og Olivia Palermo ser ut som en million dollar etter at de lot de lange lokkene falle.

Skuespiller Keira Knightley (25) er ikke ukjent med kort hår. I filmen «Domino» lot hun lokkene falle og gikk for en kort look.

Ingen lar seg derfor sjokkere av at hun kler bobben.

LES OGSÅ: Frisyren alle er ville etter

The City-stjernen og sosietetspiken Olivia Palermo (24) har nærmest gjort varemerke av sine lange, bølgende lokker, men nå har hun altså valgt å gå vinteren i møte med en kortere variant.

Den litt lengre bobben er lett å variere, og Oliva er observert både med og uten krøller. Forfriskende fra den svært stilsikker unge damen.

LES OGSÅ: Hva skjer med Heidi?

Praktisk og pent

Opphavet til den populære frisyren er naturlig nok litt vanskelig å fastslå, men det som er sikkert er at den ble en hit under første verdenskrig, ifølge Wikipedia. Kvinner tok seg jobb i fabrikkene og trengte en praktisk sveis.

Siden damefrisører stort sett fokuserte på å krølle og sette opp hår på den tida, ble det kø hos barbererne. Sveisen ble sett på som et symbol på uavhengighet blant unge kvinner og «alle» ville ha den nye looken. Tidlig på 1920-tallet var det den mest populære frisyren i den vestlige verden, før kvinner igjen lot håret gro på 1930-tallet.

Herm gjerne!

Slik styler du Keiras look: Bruk en rund børste når du føner håret og rett ut tuppene med rettetang. Lag en litt røff sideskill og rufs til håret før du sprayer det med litt hårspray. Vips, supersexy sveis på 1-2-3.

Variér med krøller

Med en litt lengre bob – en lob, om du vil – trenger du ikke føne ut håret før du stikker ut døra. Krøller eller bølger gjør denne bobben mer interessant.

Slik styler du Olivias look: Bland litt gelé og fuktgivende krem og påfør håndklétørt hår, før du lar det lufttørke. Hvis du vil definere eller lage korketrekkere, kan du bruke en tynn krølltang. For en mer bølget look, twist små deler av håret rundt en finger mens du føner det.

Det er sant som de sier, bob er frisyren vi aldri blir lei.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer