Frisyre

Bob er it-sveisen alle vil klippe seg til nå

Kate Bosworth, Nicole Kidman og Margot Robbie - alle har klippet seg til halvlang bob, som gjør at du ser yngre ut.

KLIPPER SEG KORT - BOB: - På et eller annet tidspunkt ønsker mange litt forandring, og å klippe håret litt kortere er kledelig for de aller fleste. Helheten rundt ansiktet blir lettere, og for mange virker det foryngende, sier KKs skjønnhetsekspert Tone Skipa. Her ser vi Kate Bosworth, Nicole Kidman og Margot Robbie - med hver sin lange bob. Foto: All Over Press
KLIPPER SEG KORT - BOB: - På et eller annet tidspunkt ønsker mange litt forandring, og å klippe håret litt kortere er kledelig for de aller fleste. Helheten rundt ansiktet blir lettere, og for mange virker det foryngende, sier KKs skjønnhetsekspert Tone Skipa. Her ser vi Kate Bosworth, Nicole Kidman og Margot Robbie - med hver sin lange bob. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Du har kanskje fått med deg hva som gjelder hos frisøren for tiden? Joda, nå skal du la de lange lokkene falle.

Og om de faller, for det går ikke en dag uten at det dukker opp en ny kjendis som har klippet håret sitt kort(ere).

Bare det siste døgnet har både Cheryl Cole og den norske skuespilleren Gitte Witt fått skulderkort hår.

KKs skjønnhetsekspert Tone Skipa tror trenden har kommet fordi langt hår har vært moderne veldig lenge.

- På et eller annet tidspunkt ønsker mange litt forandring, og å klippe håret litt kortere er kledelig for de aller fleste. Helheten rundt ansiktet blir lettere, og for mange virker det foryngende, sier hun.

Wob, lob og bob

Selv om det både er moderne å barbere hver side av hodet, som vi ser hos skuespiller Scarlett Johansson, og gå for en Robin Wright-frisyre à la «House of Cards», er det likevel èn sveis som er mest i vinden.

- Ja, nå er det woben som er hot, en såkalt wavy bob, eller en lob, som er en lang bob. Den skal gå til rett under kragebeinet, og være litt bølgete, sier Frida Andersson, som er frisør hos På Håret i Oslo, og KKs Bli Ny-ekspert, til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer