Helse & Livsstil

Bosu

Prøv en halv ball.

Bosu-ball brukes på begge sider.
Bosu-ball brukes på begge sider. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du trener med en halv ball. Den flate siden er hard, den runde myk og luftfylt.Denne amerikanske treningstypen kom til Norge for fire år siden og begynner nå å bli populær. Bosu står for both sides up. Man kan altså bruke begge sider av ballen når man trener. Tradisjonelle styrkeøvelser kombineres med balansetrening. Øvelsene kan gjøres både stående og liggende på ballen. Fokuset er på styrke og balanse. Regn med at du kommer til å sprette av noen ganger i begynnelsen før du blir vant til å stå på ballen.Bra for: Styrke, balanse, stabilitet, smidighet. Kjernemuskulaturen.Passer for: Alle. Bra for mange med ryggproblemer.Passer ikke for: Deg som liker å ha høy puls når du trener. Deg som har akutte kne- eller ankelproblemer.Hvor: Blant annet hos SATS, Spenst, Elixia, NIMI og Oxigeno. Det er ikke alle sentrene i kjedene som har det.Mer informasjon:www.gymline.no (her kan du også bestille bosu-ball), http://exercise.about.com/cs/exercisegear/a/bosu.htmLES OGSÅ:
 • Forza - styrke med sverd
 • Kinesis - sterk uten apparater
 • Gymstick - strikk med motstand
 • Chiball - for kropp og sjel
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer