Trening

Brenn 400 kcal på 20 minutter

Ny treningsmetode lover deg knallresultater - men stemmer dette?

Dette utstyret skal gjøre underverker for kroppen din. Foto: www.ripcorefx.com
Dette utstyret skal gjøre underverker for kroppen din. Foto: www.ripcorefx.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Er dette noe du ville prøvd?

Det konstrueres stadig nye innretninger som kjapt og effektivt skal gi deg drømmekroppen.Sjekk treningsvideoen: Topptrent med strikkIkke alle produkter framstår like lovende eller seriøse. Nå er imidlertid The Ripcore FX på markedet. Den skal etter sigende sørge for at du forbrenner 400 kilokalorier på 20 minutter.Akkurat dette kommer vel kanskje litt an på deg, men konseptet framstår ikke helt bak mål.Les også: 52 tips som brenner fett

Trener kondis og muskler

Kort sagt er The Ripcore FX en såkalt «treningskabel» på drøye 3,5 meter som skal festes til en påle eller en annen solid gjenstand. I motsatt ende er det en stang du skal holde i. Denne skal du bevege rundt mens kabelen er stram. Dette krever selvsagt litt øvelse og teknikk, men det skal ifølge produsenten gi deg en god treningsøkt for hele kroppen, både muskel- og kondisjonsmessig.Kan dette stemme?- Joda, sier KK.nos trenings- og kostholdeskspert Ina Garthe.- Her har vi enda en duppedings som skal gi bra effekt – og det gjør den nok om du står på. Den ser ut til å trene hele kroppen med store muskelgrupper slik at man kan komme opp i ganske høy intensitet. Men 400 kcal på 20 minutter?– Det vil jeg se; det gir altså mer enn 20 minutter med LØPING i over 11 km/t på tredemølle. Det er usannsynlig for en vanlig person, mener Ina.Se hvordan The Ripcore FX fungerer:Ifølge hjemmesiden til The Ripcore FX er både Virgin-sjef Richard Branson og tennislegende Martina Navratilova svorne fans av treningsmetoden. På samme nettside får du også kjøpt produktet for 189,95 amerikanske dollar, eller i skrivende stund 1134 norske kroner.Er du ikke helt overbevist om The Ripcore FX sin fortreffelighet kan du jo teste disse treningsoppleggene:1. Dette opplegget er intensivt, men kan også fint følges over lengre tid.2. Her finner du et fint og rolig langvarig opplegg som gir deg bedre vaner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer