Sex

Britene holder i 10 minutter

Og det var 5, 6 minutter lenger enn de med det laveste gjennomsnittet.

Den britiske mannen, her representert ved skuespller Daniel Wroughton Craig (født 2. mars 1968 i Chester, Cheshire) alias James Bond.
Den britiske mannen, her representert ved skuespller Daniel Wroughton Craig (født 2. mars 1968 i Chester, Cheshire) alias James Bond. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er britene som kommer spesielt heldig ut i en nederlandsk undersøkelse av 500 menn fra USA, Spania, Tyrkia, Nederland og Storbritania, hvor hensikten var å finne ut hvor lenge de ulike holder i senga, skriver The Telegraphs nettutgave.Sjekk ut stillingen han holder lengst i.

Britene kan briske seg

Britene viste seg å kunne holde det gåene i gjennomsnittlige ti minutter før de fikk utløsning, mer enn dobbelt så lenge som de som varte kortest. Ti minutter er kanskje ikke så lenge, men ifølge sexolog Joan Ørting er det mer enn nok. - Britene varte lengst i senga, uavhengig av om de brukte kondom eller ikke. Men menn som drakk alkohol før sex hadde en tendens til å vare lenger, sier en talsmann til The Sun, skriver The Telegraph. Sjekk også ut triksene som øker utholdenheten her.

Nederlenderne «tapte» så det sang

På andre plass kom amerikanerne på 8 minutter, fulgt av nederlenderne som varte i 6,5 minutter og deretter spanjolene på 4,9 minutter. Nederlenderne, som også stod bak studien, havnet på sisteplass (?) med 4, 4 minutter før orgasmen inntraff. Det var også noen ytterpunkter som åpenbarte seg. En mann, hvis nasjonalitet ikke er ble offentliggjort, varte i knappe 6 sekunder og en annen deltaker varte i 52 minutter. Stor, liten eller midt på treet? Finn stillingen som passer. Studien er publisert i Journal of Sexual Medicine og er et ledd i forskning på for tidlig utløsning, som medisinsk tilsvarer at man ikke er i stand til å vare lenger enn ett minutt. Helt normalt er det derimot å vare i 3-13 minutter. Det er nederlandske forskere ved universitetet i Utrecht som ledet studien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer