Barbering

Bruk aloe vera gelé til barbering

Da slipper du irritert hud.

TRIKSET SOM ER VERDT Å PRØVE: Bytt ut såpen eller barberingsmoussen du vanligvis bruker med aloe vera gelé, og sjansen er stor for at du får mye mindre irritert hud. Foto: Colourbox
TRIKSET SOM ER VERDT Å PRØVE: Bytt ut såpen eller barberingsmoussen du vanligvis bruker med aloe vera gelé, og sjansen er stor for at du får mye mindre irritert hud. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er sommer, og tid for hårløse legger og armhuler. Hvis bikinilinjen også er under kontroll, er det bare å sette kursen for stranda!

Først må du huske dette

Men er du en av dem som opplever at huden lett blir irritert når du barberer deg?

Første bud er å passe på at du bytter barberblad ofte, faktisk én gang i måneden. Her er det mange som synder. Et slitt barberblad gir dårligere barbering, og større sjanse for småkutt.

Aloe vera gelé er kjekt å ha både til barbering og solbrent hud.  Foto: Jasön
Aloe vera gelé er kjekt å ha både til barbering og solbrent hud. Foto: Jasön Vis mer
FIN I BIKINI: Mindre sjanse for å få irritert bikinilinje om du bruker nye barberblader og aloe vera gelé. Foto: Colourbox.com
FIN I BIKINI: Mindre sjanse for å få irritert bikinilinje om du bruker nye barberblader og aloe vera gelé. Foto: Colourbox.com Vis mer

Bruk aloe vera gelé

Et annet hett tips er å bruke aloe vera gelé når du skal barbere deg. Aloe vera roer ned huden, og minsker irritasjon. Nå om sommeren er det dessuten supert å bruke dette hvis huden din er blitt rød i sola.Så bytt ut såpen eller barberingsmoussen du vanligvis bruker med aloe vera gelé, og sjansen er stor for at du får mye mindre irritert hud.

Kanskje ikke barbering er tingen for deg? Få tips i vår store hårfjerningsguide.

Andre tips til barbering

  • Skrubb gjerne kroppen før du barberer deg, for å få fjernet død hud, og for å få inngrodde hår opp og frem i dagen. Skrubbing forebygger dessuten inngrodde hår, om du plages av det.
  • Som sagt bør du bytte barberblad ofte. Velg ogå en barberhøvel som har triple eller firedoble blader, ikke bare to. Da blir barberingen jevnere og tettere.
  • Ikke ha hastverk når du barberer deg. Ta det rolig, så unngår du kutt.
  • Smør kroppen med en mild body lotion etter barbering

Plagsomt med intimbarbering? Nå er «busken» tilbake!


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer