Solarium

Brun og slank - samtidig

Solsenterkjede innfører treningssolarium.

Slik ser trimsolariumet ut, innvendig og utvendig. Foto: Brun og bild
Slik ser trimsolariumet ut, innvendig og utvendig. Foto: Brun og bild Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Å brenne fett mens du også får brunfarge må vel være ønskedrømmen for mange. Og vi snakker ikke om en løpetur på stranda nå.

Solariumskjeden Brun og blid er nemlig ute med et nytt konsept: Slankesolarium.

Vibrasjonstrening

Innretningen V7 Fit ser nesten ut som et dusjkabinett, men innvendig er det altså solarium og vibrasjonsplate. Vibrasjonsplaten gjør at du får brukt kroppen samtidig som du soler deg.

 • Dette er forsvarlig soling

 • Nå er jo de færreste i solarium lengre enn 20 minutter av gangen, så kan det hende at effekten er begrenset.

  Tidligere treningsekspert her på KK.no, Jill Jahrmann, har uttalt følgende om vibrasjonstrening:

  - Jeg vet at vibrasjonstrening brukes for å styrke endel toppidrettsutøvere, men har liten tro på, og har heller ikke sett dokumentasjon på, at denne formen for trening skal ha den effekten den hevdes å ha for mosjonister. De som selger denne typen trening ser også ut til å anbefale folk å trene kondisjon og styrke, og legge om kostholdet ved siden av. Da er vibrasjontrening i alle fall ikke nok alene.

  Første sol er på plass

  Ledelsen i Brun og blid har tro på konseptet:

  - Vi er naturligvis spent på hvordan mottakelsen blir. På mange måter er dette bransjens Kinderegg, fordi man kan velge mellom et fitness eller slankeprogram mens man soler seg. Noen mener det er kjedelig å bare ligge rett ut i et solarium, og vi lever i en tidsklemme der mange aktiviteter og forpliktelser konkurerer om den samme tiden. Nå kan man kombinere sol, trening og tidsklemme, sier administrerende direktør Thorbjørn Frantzen i en pressemelding.

 • - Sol ute og sol inne forebygger kreft

 • Den første slankesolen er alt montert på et senter på Sotra ved Bergen. De neste ukene blir tilsvarende solarium tilgjengeliggjort i de større byene. Brun og blid avventer responsen fra kundene før de eventuelt satser videre på slankesoling.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer