Ansikt

Bryn deg

Slik får du perfekte øyenbryn.

Bryn deg
Publisert
Sist oppdatert
Før du starter● Tenk at du skal beholde brynenes opprinnelige form. Fasongen skal understrekes ved å fjerne viltvoksende hår.● Kjøp en god pinsett.● Pass på at du sitter i godt lys. Dagslys er alltid det beste, men en god arbeidslampe fungerer også bra.● Ha et skikkelig speil. Mange liker også å bruke et som forstørrer litt.7 trinn til perfekt form1. Fjern alle hår mellom øyebrynene og nesen.2. Napp de hårene som tydelig vokser for seg selv under brynkanten.3. Napp ett og ett hår slik at du har kontroll, og napp alltid ved roten.4. Er hårene dine veldig lange, kan du trimme dem med en liten saks.5. Hold brynene på plass etter nappingen. Det finnes egne øyebrynsgeleer, men du kan også bruke litt vaselin, hårgelé eller liknende. Legg litt gelé på øyebrynet og børst det på plass med en øyebrynskost. Du kan også bruke en gammel, rengjort maskarabørste.6. Bruk en øyebrynskajal hvis du har lyse bryn eller vil understreke fasongen. Pass på at du ikke velger en farge som er for mørk. Fargen skal harmonere både med hårfargen og huden. Det finnes mange nyanser å velge mellom. Følg brynets naturlige fasong når du tegner opp.7. Gre over med en børste til slutt, så blir resultatet mest mulig naturlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer