Turmat

Bytt ut matpakken med dette

Det finnes langt mer spennende mat enn bare brødskiver.

FRISTENDE: Ønsker du at nistepakken skal være et høydepunkt på turen? Da bør du prøve deg på denne fristende turmaten. Foto: Linda Marie Stuhaug
FRISTENDE: Ønsker du at nistepakken skal være et høydepunkt på turen? Da bør du prøve deg på denne fristende turmaten. Foto: Linda Marie Stuhaug Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er ingen hemmelighet at vi er en ihuga matpakkenasjon, og brødskiva er kanskje vårt mest populære valg av nistemat.

Men det er jo ikke akkurat spennende mat. Det finnes tross alt så mye annet godt du kan ha med deg på tur. 

Uansett om du skal legge ut på fjelltur, kose deg i slalåmbakken, eller på langtur i skisporet, burde matpausen være et høydepunkt. Heldigvis trenger det slett ikke være så vanskelig å lage noe godt.

Vi har snakket med to matbloggere som gir deg sine beste tips til spennende nistemat du kan ha med på turen.

LES OGSÅ: Disse er helt geniale på tur

Grove vaffelwraps

Matbloggeren Linda Marie Stuhaug har et godt lunsjtips som er helt supert å ha med i matboksen eller som turmat når man er ute i aktivitet – nemlig grove vaffelwraps med pålegg.

Godt og riktig påfyll er viktig når man er timevis i aktivitet, dette er derfor nistemat bloggeren selv gjerne tar med seg på topptur.

Vaflene kan fint lages kvelden i forveien med pålegg, og pakkes inn i folie så matpakken er klar om morgenen. Og de er både uten sukker og gluten, men kan fint også lages uten melk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer